Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας εξετάζει η ΕΛΑΣ στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας, μόλις 5 ετών που φοιτά σε σχολείο της επαρχίας εξετάζουν τις τελευταίες ώρες με πολλή προσοχή οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού μαζί με την κόρη τους στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε βάρος ενός 60χρονου δασκάλου στο επάγγελμα που διδάσκει στο σχολείο που φοιτά το κοριτσάκι.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ήταν αυτό που εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τα «ύποπτα» χάδια που δέχτηκε από τον δάσκαλο, με αποτέλεσμα να θορυβηθούν και να σπεύσουν χωρίς να χάσουν χρόνο να καταγγείλουν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της έχει ήδη προσαγάγει τον 60χρονο άνδρα στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ προχώρησε και σε έρευνα στο σπίτι του -που βρίσκεται σε χωριό της ενδοχώρας- κατά την οποία κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής προκειμένου να ερευνηθεί.

Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η προσαγωγή του 60χρονου να μετατραπεί σε σύλληψη ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν.

Διαβάστε περισσότερα για τη σύλληψη στο neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ