Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Μπαίνουν κάμερες στα «τυφλά» σημεία της Παλιάς Πόλης

Δημοσιεύτηκε

στις

κάμερες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
150 Shares

Aυτή τη φορά «ήρθε» για να μείνει με την ελπίδα ότι θα «νοικοκυρευτεί» επιτέλους το κυκλοφοριακό στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. Ο λόγος για το μέτρο του δακτυλίου, η ισχύς του οποίου ξεκινά κάθε χρόνο την 1η Απριλίου και ολοκληρώνεται τέλη Νοεμβρίου.

Η δημοτική αρχή συνέλεξε και αξιολόγησε όλα τα δεδομένα που προέκυψαν πέρυσι από την εφαρμογή του μέτρου, όπου καταγράφηκαν 2.500 παραβάσεις στην παλιά πόλη. Αυτό και μόνο δείχνει την επιτακτική ανάγκη η ισχύς του δακτυλίου να είναι 12 μήνες τον χρόνο, υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην ΚΡΗΤΗ TV ο αντιδήμαρχος, Θωμάς Κρεβετζάκης.

Βάσει των στοιχείων του δήμου αυτοί που παραβιάζουν συστηματικά τον δακτύλιο είναι οι οδηγοί των μοτοσυκλετών που κάνουν διαφόρων ειδών ταχυμεταφορές, αλλά και μερίδα επαγγελματιών του ιστορικού κέντρου, που κόντρα στις απαγορεύσεις χρησιμοποιούν την μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς. Ο δήμος μάλιστα για να βάλει τέλος σε διάφορα «τυφλά» σημεία της παλιάς πόλης προχώρησε στην εγκατάσταση τεσσάρων επιπλέον καμερών.

Ο δήμος επίσης είναι έτοιμος να δώσει κίνητρα στους πολίτες για να υποστηρίξουν την ηλεκτροκίνηση στην παλιά πόλη, αλλά και να διευθετήσει ακόμα και τους χώρους που προορίζονται για την τροφοδοσία των καταστημάτων.

Σε ότι αφορά τέλος στις κάρτες εισόδου στον δακτύλιο, ισχύουν ως έχουν και φέτος, ενώ ο περυσινός έλεγχος που έγινε, έφερε στο φως σωρεία παραβάσεων.

κάμερες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap