Βρειτε μας στα Social Media

ΡΕΘΥΜΝΟ

MINT: Μία μεγάλη ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

MINT Rethymno
Διαφήμιση
Διαφήμιση
297 Shares

Σύμφωνα με πληροφορίες, η MΙΝΤ, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων bnb στην Ελλάδα, συνεχίζει την επέκτασή της στην Κρήτη, αυτήν την φορά στην περιοχή του Ρεθύμνου. Η εταιρεία διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, ενώ έχει ως τώρα ισχυρή παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Πιερία και στην Πάρο.

Με εδραιωμένη, πλέον, παρουσία στο Ηράκλειο, η εταιρεία επεκτείνεται, μετά τα Χανιά, και στο Ρέθυμνο, σχεδιάζοντας επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες και θέσεις εργασίας, με στόχο να ενισχυθεί το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της ώστε να παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίας διαχείρισης.

 

Δίνεις απλά το κλειδί και λαμβάνεις άκοπα έσοδα από τις κρατήσεις

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της MINT και γιατί την εμπιστεύονται ήδη πάνω από 300 ιδιοκτήτες; Αυτό που ξεχωρίζει την MINT από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου, και την καθιστά καινοτόμο, είναι το ολοκληρωμένο πακέτο προς τους πελάτες της, που περιλαμβάνει πλήθος παρεχόμενων υπηρεσιών όπως η εκτίμηση εσόδων (δωρεάν αξιολόγηση του ακινήτου και προτάσεις για μεγαλύτερη απόδοση), η επαγγελματική φωτογράφιση και η σωστή προβολή και άρτια τιμολόγηση του ακινήτου σε πλατφόρμες όπως Airbnb, Booking.com, Expedia.com καθώς και κανάλια προώθησης μέσω δικτύου συνεργατών για off-line κρατήσεις.

Στην ουσία, ο ιδιοκτήτης παραδίδει το κλειδί του ακινήτου στην MINT και μετά δεν ασχολείται ξανά με τη διαχείρισή του, παρά μόνο με τα έσοδα από τις κρατήσεις!

MINT Ρέθυμνο

Πώς λειτουργεί στην πράξη η συνεργασία με την MINT;

Σε πρώτη φάση, η Mint προετοιμάζει και αξιολογεί το ακίνητο, δίνει εκτίμηση απόδοσης εσόδων και προτείνει λύσεις για τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Αναλαμβάνει τις απαραίτητες επισκευές, το ενιαίο ύφος στην επίπλωση και την διακόσμηση, ώστε να το κάνει ελκυστικό. Κανονίζει επαγγελματική φωτογράφηση, περιγράφει με σαφήνεια και ειλικρίνεια τον χώρο, παρέχοντας στον επισκέπτη όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την περιοχή, τις παροχές, κλπ.

Σε δεύτερη φάση, δημιουργεί την καταχώρηση, αναδεικνύοντας οπτικά το ακίνητο, με σωστές πληροφορίες και την κατάλληλη τιμολόγηση με ειδικό λογισμικό, γλιτώνοντας τον ιδιοκτήτη από την έρευνα αγοράς. Προωθεί το ακίνητο σε περισσότερες πλατφόρμες μίσθωσης (Airbnb / Booking / Expedia κλπ), φροντίζει να μην υπάρχουν διπλοκρατήσεις και διαφορές στην τιμολόγηση με τον κατάλληλο channel manager που προσαρμόζει αυτόματα την τιμή σε κάθε πλατφόρμα.

Στην τρίτη φάση των κρατήσεων, η εταιρία φροντίζει να επικοινωνεί άμεσα και κατανοητά με τον επισκέπτη, φροντίζει για την καθαριότητα και τον ιματισμό του ακινήτου, για όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από την covid19 και να έχει σε ετοιμότητα συνεργείο για τυχόν τεχνικές βλάβες. Διαδικασίες δηλαδή και ενέργειες σε 24ωρη βάση που εκτελούνται από στελεχωμένο τμήμα Operations της εταιρίας, επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού BNBCLEAN που εγγυώνται και την απολύμανση για όλα τα ακίνητα.

Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί νομική και λογιστική παρακολούθηση, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση των νομικών εξελίξεων γύρω από την βραχυχρόνια μίσθωση, την καταχώρηση του ακινήτου στο μητρώο της ΑΑΔΕ, λογιστικές υπηρεσίες, δηλώσεις, φορο-ελαφρύνσεις κλπ.  

MINT Ρέθυμνο

Η υπεραξία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Αν συνυπολογίσουμε το κόστος των υπηρεσιών και εργαλείων, την αύξηση της πληρότητας από τα πολλά παράλληλα κανάλια (ΟΤΑs) διαφήμισης και προβολής των ακινήτων αλλά και πολλούς εταιρικούς πελάτες, το κόστος του προσωπικού χρόνου του ιδιοκτήτη, η Mint προσδίδει αξία στο ακίνητο, παραπάνω από την αμοιβή της.

Το ασυναγώνιστο πακέτο υπηρεσιών εγγυάται ξεγνοιασιά και όφελος για τον ιδιοκτήτη, απαλλάσσοντάς τον από πλήθος γραφειοκρατικών και λειτουργικών εξόδων, αλλά κυρίως, την ταλαιπωρία, την ανασφάλεια και το άγχος της διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της εταιρείας: 2810-226259 (Κρήτη) και 210-3221645 (κεντρικά) ή συμπληρώστε τα στοιχεία του ακινήτου σας εδώ: https://www.mintyourhouse.com/forma-endiaferontos/ και οι υπεύθυνοι ακινήτων θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας!

MINT Rethymno
297 Shares
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Σχολίασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Θλίψη στα Λιβάδια Μυλοποτάμου για τον ξαφνικό χαμό του Γρηγόρη Χρυσού

Δημοσιεύτηκε

στις

επιχειρηματίας
4 Shares

Μεγάλη θλίψη στα Λιβάδια Μυλοποτάμου από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού μερακλή και καλού οικογενειάρχη Γρηγόρη Χρυσού.

Ο Γρηγόρης Χρυσός ήταν μόλις 58 ετών, κατάγονταν από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, αστυνομικός και δούλευε στις δικαστικές φυλακές Χανίων, ως Διοικητής της Εξωτερικής Φρουράς, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στα Χανιά.

Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, ενώ η γυναίκα του ήταν αδερφή του Νίκου Ζωιδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες είχε επισκεφθεί γνωστούς του στο Ρέθυμνο και κατά την επιστροφή του στα Χανιά, φαίνεται ότι τον πρόδωσε η καρδιά του.

Η οικογένειά του ανησύχησε αφού δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες και αφού γνώριζαν ότι είχε εγκαταλείψει τους φίλους του στο Ρέθυμνο.

Αφού τον αναζήτησαν φίλοι και συγγενείς, βρέθηκε τελικά σήμερα το μεσημέρι, ακινητοποιημένο το αυτοκίνητό του και στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Πετρέ.

Ο Γρηγόρης Χρυσός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι, στα Λιβάδια Μυλοποτάμου.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Νιώθω βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός άξιου στελέχους του Καταστήματος Κράτησης Χανίων. Ο Γρηγόρης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματισμό στη θέση την οποία βρισκόταν. Ο ξαφνικός χαμός του μας συγκλόνισε όλους. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί τους».

Πηγή: politikakritis

επιχειρηματίας
4 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

KKE
14 Shares

Συγκέντρωση έξω από το 547 ΑΜ/ΤΠ-Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, στο Ρέθυμνο, πραγματοποίησαν , το Σάββατο , οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Ρεθύμνου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Η παρέμβαση έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα δικαιώματα των στρατευμένων, ενάντια στη αύξηση της θητείας, για την οικονομική στήριξη των φαντάρων, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή καθώς και για μέτρα προστασίας της υγείας στα στρατόπεδα, όχι δαπάνες για ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ρεθύμνου, Μανούσος Μανουσογιάννης και Αγίου Βασιλείου, Χαρά Βρυλάκη. Επίσης παραβρέθηκε ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης και περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος δήλωσε:

«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι δίπλα σας! Κάνουμε σήμερα αυτή την συμβολική συγκέντρωση, γιατί ανησυχούμε, προβληματιζόμαστε, γιατί οι νέοι στρατευμένοι που σήμερα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, έχουν όνειρα και αγωνίες, όπως κάθε νέος άνθρωπος και θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους στρατευμένους. Τα προβλήματα δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων, ούτε η διεκδίκηση των δικαιωμάτων!

Απαιτούμε:

Όχι στην αύξηση της θητείας. Η κυβέρνηση να εξασφαλίσει εδώ και τώρα την έκτακτη οικονομική στήριξη των στρατευμένων, ώστε σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες να μην επιβαρύνονται οι οικογένειές τους με το μεγάλο κόστος της θητείας τους.

Να εξασφαλίσουν τώρα μέτρα για την αποσυμφόρηση θαλάμων και κοινόχρηστων χώρων, συνεχή απολύμανση, επαναλαμβανόμενα διαγνωστικά τεστ. Αντί να δίνουν 4 δισ. ευρώ κάθε χρόνο για τις στρατιωτικές δαπάνες που απαιτούν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, που αιματοκυλούν τους λαούς,

Να επιταχτούν άμεσα από την κυβέρνηση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλες οι ιδιωτικές μονάδες Υγείας και Πρόνοιας με το προσωπικό τους, έτσι ώστε να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας με περισσότερες κλίνες, ΜΕΘ, γιατρούς και νοσηλευτές. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Να αξιοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα ασφαλή εμβόλια για να προχωρήσει γρήγορα ο εμβολιασμός των στρατιωτών και η υπεύθυνη ενημέρωσή τους από υγειονομικούς.

Να δοθούν όλες οι άδειες, και άδειες ορκωμοσίας, και να πραγματοποιούνται όλες οι έξοδοι των στρατιωτών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Να πραγματοποιούνται δωρεάν επαναλαμβανόμενα διαγνωστικά τεστ πριν την άδεια και πριν την επιστροφή από αυτή.

Ξέρουμε ότι τα προβλήματα που συσσωρεύονται, η ανεργία που θα μεγαλώσει στις συνθήκες της νέας καπιταλιστικής κρίσης, οι “ανατροπές του αιώνα” που φέρνουν με την κατάργηση του 8ωρου και τη θεσμοθέτηση της 10ωρης δουλειάς, την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης και της σύνταξης, οι χειρισμοί της κυβέρνησης για την πανδημία και η ισοπέδωση των δικαιωμάτων του λαού θα γεννήσουν μεγαλύτερη αγανάκτηση, αντιδράσεις και κινητοποιήσεις του λαού.

Καλούμε τους στρατευμένους να πουν «όχι στην καταστολή και τον αυταρχισμό!», στα σχέδια για αξιοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στο λαό,

Στη χώρα μας, όπως και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αστική τάξη και η κυβέρνηση με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της θωρακίζεται και επιχειρεί να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τον λαό. Γι’ αυτό εντείνουν τον αυταρχισμό και την καταστολή. Γι’ αυτό χτυπούν τις δίκαιες διαδηλώσεις του λαού και της νεολαίας, βάζουν αστυνομία στα Πανεπιστήμια που έχουν έναν χρόνο κλειστά, διώκουν και απολύουν αγωνιστές γιατρούς που δίνουν μάχη για όλους μας».

KKE
14 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Περισσότερες από 100 ώρες πάλευε η Σβετλάνα για τη ζωή της! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Σβετλάνα
32 Shares

Φαντάζει απίστευτο, ωστόσο το πόρισμα του ιατροδικαστή το επιβεβαιώνει… Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 43χρονο Νάθαν, ένα τροχαίο που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα και συγκλονίζει το Ρέθυμνο και ολόκληρη την Κρήτη, έλαβε χώρα μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (11 και 12 Απριλίου).

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταματης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος…

Την ίδια ώρα η 32χρονη Σβετλάνα, σύζυγος του Νάθαν, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από 100 ώρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του Νάθαν…

Σβετλάνα
32 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Τροχαίο με μηχανάκι στην παραλία του Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

τροχαιο με μοτοσικλετα και αυτοκινητο στο ρεθυμνο
73 Shares

Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στον παραλιακό δρόμο της πόλης του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας τράκαρε με όχημα το οποίο οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μηχανές της τροχαίας για να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός από το τροχαίο, ιδιαίτερα για τον άνδρα που επέβαινε στο μηχανάκι και τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου όπως τις κατέγραψε το Daynight.gr

 

τροχαιο με μοτοσικλετα και αυτοκινητο στο ρεθυμνο

 

73 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Σε σταθερή κατάσταση η 32χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

από

τροχαίο
86 Shares

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί στην Κρήτη και σε ολόκληρη την χώρα η ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, στο ύψος του Μπαλί, εκεί όπου συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 40χρονο άνδρα και βαριά τραυματισμένη τη σύζυγο του που φαίνεται να έμεινε αβοήθητη για αρκετά 24ωρα σε ένα σημείο «παγίδα», όπου κατέληξε η μοτοσυκλέτα στην οποία και επέβαινε το άτυχο ζευγάρι.

Η 32χρονη γυναίκα που ψυχορραγούσε για μέρες, παραδίπλα από το νεκρό άνδρα της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό κράνος στο κεφάλι της όταν εντοπίστηκε σε αντίθεση με τον άντρα της.

Τραγική αυλαία στην αναζήτηση του ζευγαριου- Τι αποκαλύπτει φίλος τους

Συγκλονιστική η μαρτυρία από φίλο του ζευγαριού στην ΚΡΗΤΗ TV, ο οποίος έτυχε να μιλήσει με τη γυναίκα που βρήκε το κινητό της συζύγου.

«Τετάρτη πρωί παίρνω το τηλέφωνο της συζύγου του, το οποίο και βρήκα. Το σήκωσε μια γυναίκα άγνωστη και μου είπε ότι βρήκε το τηλέφωνο, ο σύζυγός της στο γυρισμό από το Ρέθυμνο. Τότε πρέπει να είχε γίνει το ατύχημα, Τρίτη ξημερώματα Τέταρτη πρωί… Παρασκευή το είπαμε και στον πατέρα του, αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτα. Τελικά ένα ζευγάρι φίλων των παιδιών, ξεκινήσαν και πήγαν εκεί στο σημείο και τους βρήκαν σε μια στροφή δεξιά και ειδοποιήσαν τις αρχές. Πήγε και η πυροσβεστική ,αλλά ήταν ήδη αργά για τον Νάθαν ενώ η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ζευγάρι ζούσε τους τελευταίους μήνες στην Ιεράπετρα, αλλά δεν μπόρεσε να δουλέψει στο χώρο της εστίασης, με τον σύζυγο να έχει βρει δουλειά σε έναν Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο άτυχος Ναθαν Διπλας με συνοδηγό την 32χρονη σύζυγο του Σβέτα, ουκρανικής καταγωγής, πήγαινε στα Χανιά για να πουλήσει ένα αυτοκίνητο (τζιπ) και να επιστρέψουν με το μηχανάκι τους που είχαν φορτώσει πάνω στο τζιπ.

Ενημέρωσε προ ημερών τον προϊστάμενο του, ότι θα απουσιάσει στα Χανιά ,μαζί με τη σύζυγο του για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό όπου δούλευε ανησύχησαν όταν δεν επέστρεψε στο πόστο του την περασμένη Τρίτη και ούτε και την επόμενη μέρα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του ο Ναθαν.

Σύμφωνα με το neakriti, οι φίλοι τους άρχισαν να τους αναζητούν από Δευτέρα, αλλά ουδείς έβαλε μπορούσε να διανοηθεί το τι είχε συμβεί.

Καλούσαν επανειλημμένα στα κινητά τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι το πρωί της Τετάρτης ,οπότε και απάντησε στο κινητό της γυναίκας μία κάτοικος της περιοχής, που ενημέρωσε τους φίλους του ζευγαριού ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το βρήκε πάνω στην εθνική οδό και από κει και μετά ξεκίνησε η αγωνιώδης αναζήτηση από τους φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή απευθύνθηκαν και στον πατέρα του άτυχου άνδρα. Ο ίδιος ανήσυχος και έντρομος προχώρησε στην καταγγελία εξαφάνισης στην αστυνομία.

Ουδείς γνωρίζει επακριβώς πότε έγινε η συγκεκριμένη συναλλαγή και πότε πήραν το δρόμο της επιστροφής από τα Χανιά προς την Ιεράπετρα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή βγήκε εκτός πορείας, ακολούθησε μια τρελή πορεία και τελικά εκσφενδονίστηκαν και οι δύο με την άτυχη κοπέλα να είναι ελάχιστα εκατοστά από το οδόστρωμα αλλά καλυμμένη από πυκνή βλάστηση και ο σύζυγός της λίγα μέτρα παρακάτω, σε ένα μικρό πλάτωμα που δημιουργούσε η βλάστηση στο γκρεμό αρκετών μέτρων.

Χτες, μετά από τόσα 24ώρα και χωρίς να υπάρχει ίχνος ζωής και στίγμα του ζευγαριού, ένα φιλικό τους ζευγάρι ξεκίνησε από το Ηράκλειο, ψάχνοντάς σπιθαμή προς σπιθαμή την εθνική οδό και αναζητώντας τα ίχνη τους με επίκεντρο την περιοχή του Μπαλί, όπου και τελικά εντοπίστηκαν με μοιραία κατάληξη για τον άνδρα από τον Βόλο και τη 32χρονη γυναίκα Σβετα δίπλα του.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του εκλιπόντα αναμένεται να αποκαλύψει πόσες μέρες βρισκόταν στο σημείο αυτό ο νεκρός και η σύντροφος του που χαροπάλευε για ημέρες αβοήθητη.

κεντρική φωτογραφία: zarpanews

τροχαίο
86 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Θρήνος για τον αδικοχαμένο Νάθαν – Μερόνυχτα αβοήθητη η 32χρονη σύζυγός του

Δημοσιεύτηκε

στις

από

τροχαίο
173 Shares

Βαθιά είναι η οδύνη για τους συγγενείς και τους φίλους του 42χρονου Νάθαν που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί του Ρεθύμνου, ενώ τη δική της μάχη δίνει η 32χρονη σύζυγός του στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων όπου και μεταφέρθηκε.

Οι φίλοι του ζευγαριού στην Ιεράπετρα αδυνατούν να συλλάβουν το μέγεθος της τραγωδίας, καθώς οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως για τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές. Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, o 42χρονος Νάθαν βρέθηκε νεκρός από φίλους που τον αναζητούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, στην εθνική οδό στο ύψος του Μπαλί. Η 32χρονη Σβέτα ψυχορραγούσε λίγα μέτρα ανατολικότερα από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα της, σε θαμνώδη περιοχή.

Στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Η 32χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στην εντατική, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως όλα δείχνουν το δυστύχημα είχε σημειωθεί πριν από αρκετά 24ωρα, με την τραυματισμένη γυναίκα να κείτεται αβοήθητη κοντά στον νεκρό άνδρα της. Η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί κρανιοεγκεφλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Είχαν πάει στα Χανιά για μία αγοραπωλησία

Ο Νάθαν και η Σβέτα ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα όπου και διέμεναν για τα Χανιά προκειμένου να ολοκληρώσουν μια αγοραπωλησία ενός τζιπ. Το ζευγάρι όμως, καθυστερούσε να επιστρέψει και οι φίλοι του άρχισαν να ανησυχούν. Ο πατέρας του άτυχου 42χρονου είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τον γιο του στις 12 Απριλίου και αφού τα παιδιά του δεν έδιναν σημεία ζωής δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Α.Τ. Πηλίου.

Οι φίλοι τους που γνώριζαν για το ταξίδι αυτό άρχισαν να τους αναζητούν ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους με τη μοτοσικλέτα τους. Μετά από την αγωνιώδη αναζήτηση βρέθηκε η σορός του 42χρονου και αποκαλύφθηκε το μαρτύριο που πέρασε η σύζυγός του, για ολόκληρα μερόνυχτα βαριά τραυματισμένη και ολομόναχη.

 

Πηγή: cretalive

τροχαίο
173 Shares
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap