Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Βρεθήκαμε στο Ρεθυμνιώτικο σπίτι όπου οι Μενιδιάτης, Παπαδοπούλου και Ράλλη γεύτηκαν ΑΤΟΦΙΑ Κρητική φιλοξενία! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Ρέθυμνο ή για να ακριβολογούμε, μια τεράστια νύχτα! Κι αυτό διότι μετά τις 23:00 που θα ανοίξουν οι πόρτες στο Μέγαρο και θα εμφανιστούν στη σκηνή οι Βασίλης Καρράς, Χρήστος Μενιδιάτης, Ειρήνη Παπαδοπούλου,  Χριστίνα Ράλλη, αναμένεται να πιάσει… ταβάνι η διασκέδαση όσων Ρεθυμνιωτών (και όχι μόνο) θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν στο νυχτερινό κέντρο!

Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν από τη μεγάλη βραδιά, το Daynight.gr κατάφερε να πάρει μια γεύση από την καθημερινότητα που βιώνουν οι τραγουδιστές κατά την παραμονή τους στην πόλη μας!

Συγκεκριμένα, βρεθήκαμε στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Δροσόπουλου, στο οποίο κατά τις μεσημεριανές ώρες κατευθύνθηκαν οι Μενιδιάτης, Παπαδοπούλου, Ράλλη και μερικοί ακόμα φίλοι του επιχειρηματία, προκειμένου να απολαύσουν την ατόφια Κρητική φιλοξενία!

 

 

 

Ανάμεσα σε γέλια και πειράγματα, η όμορφη παρέα γεύτηκε τα καλούδια που μαγείρεψε η -γεννημένη στην πανέμορφη Αμμόχωστο- σύζυγος του Γιώργου Δροσόπουλου, Παρασκευούλα.

Την τιμητική του, βέβαια, είχε το εξαιρετικό της γαμοπίλαφο, το οποίο αποτελεί την μεγάλη γευστική αδυναμία του Χρήστου Μενιδιάτη.

 

 

Ο τελευταίος, λένε οι φήμες, είχε θέσει το συγκεκριμένο πιάτο ως απαράβατο όρο για την επίσκεψή του στο σπίτι  και οι οικοδεσπότες όπως ήταν λογικό δεν μπόρεσαν να του χαλάσουν το χατήρι.

 

 

Σας αφήνουμε προς το παρόν καθώς πρέπει κι εμείς να ετοιμαστούμε σιγά-σιγά!

 

 

 

 

 

Καλή διασκέδαση σε όσους βρεθούν στο Μέγαρο και όσον αφορά τους υπόλοιπους, αύριο το πρωί θα σας έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την μεγάλη βραδιά!

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση minoan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση daynight
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ