Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Με ράμματα και σπασμένη μύτη κατέληξε ο Δημήτρης Σκουλούδης σε επεισόδιο στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στιςΜε εννέα ράμματα και σπασμένη μύτη κατέληξε ο κ. Δημήτρης Σκουλούδης, που έγινε χωρίς να το καταλάβει στόχος ενός νεαρού την Κυριακή, ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρέλαση του ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού.

Ο ίδιος, φανερά απογοητευμένος, περιέγραψε στην «Κρητική Επιθεώρηση» τη δυσάρεστη εμπειρία του, από την οποία ευτυχώς δεν είχε τις τραγικές συνέπειες που θα μπορούσαν να είχαν προκύψει.

«Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρέλαση, λίγο μετά το δημαρχείο, ήμουν στην περιφρούρηση της ομάδας μου. Αντιλήφθηκα, λοιπόν, ότι ένα νεαρό ζευγάρι, που δεν ήταν καρναβαλιστές της ομάδας, είχαν μπει μέσα στην παρέλαση και αναστάτωναν την ομάδα με τις πράξεις τους. Τους ζήτησα να περάσουν έξω, αφού δεν είχαν το δικαίωμα να βρίσκονται ανάμεσα στην ομάδα για λόγους ασφαλείας.

Ο νεαρός άρχισε να με βρίζει χυδαία. Με την παρέμβαση και άλλων από γύρω γύρω το επεισόδιο έληξε, αφού όμως πρώτα με χτύπησε και μου έσπασε τα γυαλιά. Πιο κάτω, περίπου στο τέλος του κήπου, είχα σταματήσει και μιλούσα με τους εθελοντές σαμαρείτες, όταν είδα την κοπέλα από το ζευγάρι να με φωτογραφίζει. Όταν της ζήτησα το λόγο, μου είπε “σε λίγο θα δεις τι θα σου συμβεί”. Ξαφνικά ένιωσα ένα χτύπημα στο κεφάλι και μου είπαν αργότερα ότι μου έδωσε κουτουλιά ο νεαρός φίλος της και αμέσως ένιωσα ένα κόψιμο από τα μαλλιά ώς το φρύδι. Δεν κατάλαβα με τι ακριβώς ήταν, ή με σιδηρογροθιά ή με κάποιο γυαλί, σίγουρα πάντως με κάτι πολύ αιχμηρό, γιατί το τραύμα που μου έκανε δεν γίνεται με το χέρι. Αμέσως εξαφανίστηκαν και οι δύο, όμως υπήρχαν μάρτυρες. Φεύγοντας του έπεσε το κινητό, που είχε μέσα την ταυτότητα του και από εκεί τον αναγνώρισαν και οι θεατές που βρίσκονταν στο σημείο», είπε ο κ. Σκουλούδης στην «Κρητική Επιθεώρηση».

Ο ίδιος μεταφέρθηκε από την κόρη του και μέλη της ομάδας στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα στη μύτη και δέχθηκε 9 ράμματα στο τραύμα των εννέα πόντων.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει προβληματισμό, ενώ συζητήθηκε και κατά τη συνεδρίαση του ΟΡΚ (Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού) την Τετάρτη. Ο κ. Σκουλούδης έχει καταθέσει ήδη μήνυση κατά του νεαρού και το θέμα το έχει αναλάβει η αστυνομία.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει σίγουρος ότι «ήταν μία στοχευμένη ενέργεια, δεν έγινε εν βρασμώ. Με ακολουθούσαν μετά από 700-800 μέτρα με σκοπό να μου κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο πρόσωπο χαρακώνοντας με».

Α.Κ.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap