Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου στην Ξάνθη

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι καθηγητές  του ΜΣΡ οι οποίοι συμμετείχαν στο φεστιβάλ μουσικών σχολείων στην Ξάνθη στις 26.27 και 28 Απριλίου 2018. Το  μεικτό σύνολο Έντεχνης Κρητικής Παραδοσιακής Μουσικής & το σύνολο Πνευστών Οργάνων πραγματοποίησε συναυλία σε  πλατεία της πόλης κερδίζοντας το  θερμό χειροκρότημα   ενός ενθουσιώδους  ακροατηρίου. Τα μέλη του συνόλου επίσης συμμετείχαν στα Βιωματικά Εργαστήρια για Συμφωνική  Ορχήστρα (δ/νση Ν. Κυπουργού), Αυτοσχέδιων Κρουστών (δ/νση Ν. Τουλιάτου ) και Ελληνόφωνων Τραγουδιών Κ. Ιταλίας και Body Music (δ/νση S. Mongelli) καθώς και στη συναυλία λήξης του Φεστιβάλ , με τη συμμετοχή 1000 και πλέον  μαθητών από 18 Μουσικά Σχολεία  .

Στα πλαίσια του ταξιδιού  στην  Θράκη το ΜΣΡ επισκέφθηκε και το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής , όπου στο αμφιθέατρο του σχολείου  το Μεικτό Σύνολο πραγματοποίησε κοινή συναυλία με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του ΜΣΚ.

Η σχολική κοινότητα του ΜΣΡ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι με την παρουσία και  την προσφορά τους (τα 27 χρόνια λειτουργίας του σχολείου) συνέβαλαν  στον εμπλουτισμό , εξέλιξη  και  καταξίωση του εντός και εκτός Κρήτης .Επίσης όλους όσους (φυσικά πρόσωπα  και φορείς ) το εμπιστεύτηκαν , στήριξαν με κάθε τρόπο  και το ανέδειξαν ως Σχολείο Της Πόλης Μας.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap