Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Βόμβα στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο: Παραιτήθηκε ο Μανώλης Βαρούχας από την προεδρία του Άρη Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ρεθύμνου (και όχι μόνο) σχετικά με την παραίτηση του Μανώλη Βαρούχα από την θέση του προέδρου του Άρη Ρεθύμνου.

Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για μια σειρά ετών την ιστορική ομάδα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως διοικητικός ηγέτης και διακρίθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του τόσο για την τιμιότητα και το ήθος του, όσο και για την εργατικότητά του.

Μην ξεχνάμε πως φέτος με πολλή προσωπική δουλειά κατάφερε να εξασφαλίσει νέο γήπεδο στον Άρη, προκειμένου να διευκολύνει τις προσπάθειες της ομάδας στην πορεία της στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παραίτησής του, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Πέρασαν εφτά ολόκληρα χρόνια είχα χαρές πολλές και λύπες. Προσπάθησα να είμαι ένας τίμιος πρόεδρος με καλούς συνεργάτες ποδοσφαιριστες φίλους και τα κατάφερα αλλά αυτό δε φτάνει μόνο. Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα το ποδόσφαιρο σαν παίκτης και σαν παράγοντας με αγάπη αφοσίωση και πολλή δουλειά.

Τα εμπόδια που αντιμετωπίσα(με) ήταν πάρα πολλά…..Δικαστήρια, πολλές τρικλοποδιές και ξέρουν αυτοί που τις έβαζαν και δυστυχώς το κατάφεραν…. Φεύγω από το χώρο του ποδοσφαίρου με τη συνείδηση μου καθαρή για ότι έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου παράγοντες και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.Χόρτασα από όλα αυτά. Θα αναφερθώ λεπτομερέστατά τις επόμενες μέρες.

Με τιμή Βαρούχας Μανώλης.

ΥΓ: Και να συμπληρώσω καμία σχέση δεν έχει η ήττα η σημερινή από την ομάδα του Ψηλορείτη, τα παιδιά μάς κέρδισαν τίμια.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap