Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Μάχες στα Μετόπισθεν… στο Γηροκομείο Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η θεατρική ομάδα του 3ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου, επισκέφθηκε το γηροκομείο της πόλης και παρουσίασε την παράσταση «Μάχες στα μετόπισθεν».

Οι τρόφιμοι του γηροκομείου υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες τους μικρούς ηθοποιούς και παρακολούθησαν με θαυμασμό την παράσταση που είχαν ετοιμάσει, υπενθυμίζοντάς τους τη σημαντικότητα των ανθρώπων που έμεναν πίσω, κατά τις περιόδους των πολέμων.

Βέβαια, πέρα από αυτό, μετέφεραν και μηνύματα αγάπης, πίστης και ελπίδας, που ως αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας, προσέφεραν εθελοντικά ένα ευχάριστο θέαμα για τους ηλικιωμένους, κάνοντάς τους παρέα μέσα από την τέχνη του θεάτρου, που αποτελεί ένα μείζον κοινωνικό γεγονός και μορφοεκπαιδευτικό αγαθό, ενώ οι ίδιοι τους δώρισαν κάποιες ζωγραφιές τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version