Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Πραγματικό «στολίδι» το κτίριο που στεγάζει το Λιμεναρχείο! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

λιμεναρχείο Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα κτίριο – στολίδι είναι αυτό που από τον περασμένο Νοέμβρη στεγάζει τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, στον παραλιακό δρόμο της πόλης.

Το παλιό κτίριο που βρισκόταν σε άλλη θέση δεν κάλυπτε τις ανάγκες των στελεχών του Λιμεναρχείου που σχεδόν σε καθημερινή βάση καλούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολες υποθέσεις κι έτσι μετά από υπηρεσιακές επαφές του Λιμενάρχη, η μεταφορά στο νέο κτίριο έγινε πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο το οποίο παραχωρήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο ενώ οι εργασίες χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Ένα κτίριο που δεν μοιάζει σε τίποτα με το προηγούμενο. Από τον περασμένο Νοέμβρη, οπότε και ολοκληρώθηκε η μεταφορά των υπηρεσιών, οι Λιμενικοί εργάζονται σε ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό περιβάλλον.

Ένα επίσης θετικό στοιχείο στο νέο κτίριο είναι ότι βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο (ακριβώς πάνω από τη μαρίνα) με αποτέλεσμα η επέμβαση των Λιμενικών σε οποιοδήποτε περιστατικό να γίνεται και πιο άμεσα αλλά και πιο αποτελεσματικά.

«Το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου εργάζεται πλέον σε πολύ καλύτερες συνθήκες από πριν κι αυτό γιατί το κτίριο εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες τους. Η μεταφορά μας εδώ αποτελούσε αναγκαιότητα τόσο για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας μας όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία» λέει στο ekriti.gr ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου, Πλωτάρχης ΛΣ Κωνσταντίνος Καστρινάκης.

λιμεναρχείο Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap