Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Έπιασαν στα πράσα λαθροκυνηγούς έξω από το Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Ο προβολέας με τον οποίο αναζητούσαν θηράματα δυο λαθροκυνηγοί στην τοποθεσία Καρέ του Ρεθύμνου, τους πρόδωσε στους άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής οι οποίοι τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν ένα δίκαννο, φυσίγγια, καθώς και ένα σακίδιο με τον προβολέα. Σε βάρος των λαθροκυνηγών κατατέθηκε μήνυση από την Διεύθυνση Δασών στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Όμως δεν υπάρχουν λαθροκυνηγοί μονάχα στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπως και στην Εύβοια.

Τη στιγμή που ξεφόρτωναν οκτώ δοχεία με περισσότερα από 1.000 ολοθούρια από το επαγγελματικό τους σκάφος, εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμεναρχείου Χαλκίδας

Μυρίστηκαν… κέρδος μετά τις αποκαλύψεις για τα κυκλώματα των Κινέζων που είχαν εξαρθρωθεί προ μηνών επειδή αλίευαν παράνομα ολοθούρια, δυο Έλληνες ψαράδες και βάλθηκαν να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούσαν από τον βυθό του αλιευτικού καταφυγίου στην περιοχή Παναγίτσα Δροσιάς στην Χαλκίδα!

Ωστόσο, τη στιγμή που ξεφόρτωναν οκτώ δοχεία με περισσότερα από 1.000 ολοθούρια από το επαγγελματικό τους σκάφος, εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που έκαναν ελέγχους στην περιοχή και συνελήφθησαν, καθώς το επιτρεπόμενο όριο αλιείας είναι 150. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά όργανα, ενώ όσα ολοθούρια είχαν ψαρέψει καταστράφηκαν όπως ορίζει η νομοθεσία.

Πηγή: protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap