Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Λαμπερή γαμοβάφτιση στο Ρέθυμνο! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ημέρα ευτυχίας η χθεσινή για τον Γιάννη Βογιατζάκη και τη Στέλλα Κοντογιάννη. Το όμορφο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ι.Ν. Τεσσάρων Μαρτύρων.

Τα ιερά στέφανα του γάμου άλλαξε η κουμπάρα Ειρήνη Μαραγκουδάκη. Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, έγινε και η βάπτιση της κόρης του ζευγαριού, της μικρής Χρύσας, με νονά την Ελένη Ζαχαράκη.

Ακολούθησε γλέντι στο Γεράνι Palace, όπου συγγενείς και φίλοι μοιράστηκαν τη χαρά του ζευγαριού. Το λαμπερό ζευγάρι έκανε θεαματική είσοδο, κρατώντας αγκαλιά τη γλυκιά Χρύσα, που έσβησε στην πίστα και το πρώτο κεράκι γενεθλίων της! Η ορχήστρα του Βαγγέλη Γκαλονάκη διασκέδασε τους καλεσμένους με κρητική μουσική, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με λαϊκό πρόγραμμα και αμείωτο κέφι!

Γιάννη και Στέλλα, να ζήσετε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε με υγεία τη νεοφώτιστη κορούλα σας!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Daynight:

βαφτιση

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version