Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ξεκινά το 29ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

«Ιστορίες περι@πής» για το  διήμερο στο Ρέθυμνο με τους «Γαλάτες» να δίνουν το σύνθημα σε 44 ομάδες για να αναζητήσουν τον θησαυρό του 29ου Κυνηγιού Θησαυρού που διοργανώνουν.

Το βράδυ της Παρασκευής οι κυνηγοί συγκεντρώθηκαν στο κέντρο Μέγαρο, εκεί όπου οι Γαλάτες τους κάλεσαν να βάλουν …τα πράγματα στη θέση τους. Ποια ήταν τα πράγματα; Διάφορα αντικείμενα, όπως λεμόνι, λουκάνικο, μακαρόνι, χαρτοπετσετοθήκη, καρύδι, κουκουνάρι, σφουγγαρίστρα και άλλα!

Το «κόψιμο» ήταν η κοπή της πίτας των Γαλατών, την οποία μοίρασαν και στις ομάδες. Για την ακρίβεια τους μοίρασαν τον πρώτο γρίφο με τον οποίο τους εξηγούσαν τη σειρά των πραγμάτων (!) και τους κάλεσαν να ξεκινήσουν σήμερα το μεσημέρι το κυνήγι.

Οι κυνηγοί διασκέδασαν και με το συγκρότημα Souled Out.

Το παιχνίδι και κυρίως η αγωνία για τους χιλιάδες κυνηγούς κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο, αν και ήδη όλοι είχαν μπει στο κλίμα εδώ και τρεις εβδομάδες με το διαδικτυακό κυνήγι, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη με νικητές τους Περιηγητές.

Πολλά περιμένουν οι κυνηγοί, που ήδη έχουν …προμηθευτεί τσάπες, έξυπνες και μη, έχουν θάψει (!) κατά παραγγελία των διοργανωτών, έχουν προετοιμάσει τα αρχηγεία τους και έχουν γεμίσει βενζίνη τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους. Έχουν όλες την προσδοκία ότι θα ξεθάψουν και θα σηκώσουν τον θησαυρό.

Δυστυχώς για τους πολλούς, μία μόνο θα το κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι κυνηγοί θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι, όπως το κάνουν κάθε χρόνο και γι’ αυτό ανυπομονούν γι’ αυτό το διήμερο!

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 29ΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Αγγουροξυπνημένοι, Αδιάφοροι-Αδιάφθοροι, Αφόρτιστοι, Alter Ego, Αμελέτητοι, Σόι Αναμαζωξάρηδων, Ανεμόμυαλοι Club, Αντικαπνιστές, Αργόσχολοι Club, Μπαγάσες, Μπουντάλια, Καρνίβαλοι, Χαρταετοί, Sir Lock, Φευγάτοι, Γιαρέμηδες Club, Γκουσγκούνηδες, Χοχλιοί Club, Έκατσ’ η Κουτσή Κατσίκα, Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια, Δείξε στραβέ τ’ αλλήθωρου, Μαλαγάνες, Βελανίδια, Οι Άλλοι, Μαμούνες, Πειραματόζωα (μόνο διαδικτυακό), Κρασοκουρούπες, Τζιτζικοτρίχηδες, Μπουμπούνες, Μάσα-Σούρα, ΤσαΠΑΤΣΟούληδες, ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ, Εμείς κι Εμείς, Παίξε-Γέλασε, Πάρε Φόρα και Κουτούλα, Περιηγητές Club, Πλάνητες και Ανέστιοι, Πόθεν Αίσχος, Πράσσειν Άλογα, Ανιχνευτές, Τεμπελόσκυλα, Τοξοκρόταλοι, Άρκαλοι, Σκαραβαίοι, Πειρατές Μαχμουρλήδες.

 

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ