Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Καμαρώστε την Κρητικοπούλα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε Ρεθυμνιώτικο γάμο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα υπέροχο γαμήλιο γλέντι στο Ρέθυμνο προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους και βεβαίως το νεόνυμφο ζευγάρι όμορφες στιγμές που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό. Λίγες ώρες έπειτα από την τέλεση του θρησκευτικού μυστηρίου, η δεξίωση έγινε με αρτιότητα σε κέντρο διασκέδασης της πόλης και όλα κύλησαν άψογα μέχρι αργά. Ανάμεσα στους τόσους χορούς και τις αρκετές συγκινητικές στιγμές, ξεχώρισε ιδιαίτερα ο υπέροχος χορός που χόρεψε μία Κρητικοπούλα.

Φορώντας ένα πολύ κομψό μπλε φόρεμα, η Ρεθυμνιώτισσα Τόνια Μπερνιδάκη άφησε τον κύκλο του χορού και ξεχώρισε για τα καλά καθώς χόρεψε σόλο στο κέντρο της πίστας Κρητικούς χορούς που ξεσήκωσαν το κοινό στην αίθουσα και τράβηξαν πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της γαμήλιας δεξίωσης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version