Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Επίσκεψη Τσίπρα: «Δεν υπάρχει Δεξιά ή Αριστερά, υπάρχει το καλό της Κρήτης!» | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει αυτές τις ημέρες στην Κρήτη και παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα, δεν χάνει την ευκαιρία να πάρει μια ανάσα και να γευτεί την ατόφια κρητική φιλοξενία.

Χθες είχαμε το παράδειγμα στις Αρχάνες και το «τραπέζωμα» που του επιφύλαξε ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Σήμερα, είχαμε ένα άλλο τραπέζωμα, αυτή τη φορά στο χωριό Σπήλι.

Στο τραπέζι με τις κρητικές λιχουδιές, οι  συνδαιτυμόνες συζήτησαν τόσο για τα προβλήματα της περιοχής του Μυλοποτάμου, όσο και για τις προοπτικές που «απλώνονται» στο μέλλον.

Ανάμεσά τους, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μυλοποτάμου Γιώργος Μαραβελάκης, ο οποίος συστρατεύεται με τον συνδυασμό του κου. Παπακωνσταντή «αλλαγή στον Μυλοπόταμο», φρόντισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μερικά στιγμιότυπα από την συνάντησή τους με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν υπάρχει Δεξιά ή Αριστερά, υπάρχει το καλό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συναντηθήκαμε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θέσαμε τα πρόβλημα του Δήμου Μυλοποτάμου. Η καρδιά της Κρήτης είναι ο Μυλοπόταμος και πρέπει να πρωταγωνιστήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

 Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του Γιώργου Μαραβελάκη :

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version