Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κρήτη: Ο κακοποιημένος σκύλος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα αναζητά σπίτι! | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η ιστορία του είναι πλέον γνωστή: η φωτογραφία του, που τον έδειχνε δεμένο με σχοινί πίσω από ένα αυτοκίνητο, μετά τη δημοσίευσή της από το Daynight.gr έγινε viral σε ολόκληρη την Ελλάδα και εν συνεχεία οι αρμόδιες Αρχές κινητοποιήθηκαν συλλαμβάνοντας τον δράστη σε χωριό του Ρεθύμνου.

Ο Γκούφη, όπως τον έχουν ονομάσει οι φιλόζωοι που έσπευσαν να του προσφέρουν τα πρώτα δείγματα αγάπης μετά την κακοποίησή του, από σήμερα είναι σε χεριά ασφαλή και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος, φοβισμένος και ταλαιπωρημένος σκυλάκος.

Οι ίδιοι μάς ενημερώνουν πώς έτυχε φροντίδας κι εξέτασης από κτηνίατρο, καθώς ήταν γεμάτος τσιμπούρια, ενώ στο λαιμό του ήταν εμφανής μια πληγή από αλυσίδα στο λαιμό. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ειναι καλές και ο Γκούφη ξεκινάει μια νέα ζωή αναζητώντας παράλληλα το νέο του σπιτικό!

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εθελοντών Νοιάζομαι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στην παρακάτω δημοσίευση:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version