Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κρητικοί πιάστηκαν με 11 χασισοφυτείες – Έφταναν τα 2,5 μέτρα τα δενδρύλλια!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Cretapost

Έντεκα συνολικά χασισοφυτείες εντόπισε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια μεγάλων αστυνομικών επιχειρήσεων που στήθηκαν στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν εννέα φυτείες σε Μυλοπόταμο, Ρέθυμνο και Αμάρι καθώς και δύο φυτείες στο δήμο Μαλεβιζίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Cretapost, σε δασώδεις περιοχές εντοπίστηκαν συνολικά 250 δενδρύλλια κάνναβης στους δήμους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου και 48 χασισόδεντρο στο δήμο της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου. Τα δενδρύλλια καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρων!

Ακολούθησαν έρευνες από τις αρχές στους χώρους των φυτειών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι προανακρίσεις διενεργούνται από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Ρεθύμνης και Ηρακλείου αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version