Βρειτε μας στα Social Media
 

Δημοσιεύτηκε

στις

169 Shares

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τις ανάγκες που έχει ο καθένας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπει στη διαδικασία να κλέψει. Μετά το πρόσφατο περιστατικό σε καφετέρια του Ηρακλείου, όπου πελάτισσα άρπαξε τον κουμπαρά με τα φιλοδωρήματα των υπαλλήλων, αυτή τη φορά, το χέρι ενός ακόμη πελάτη, αποδείχτηκε ιδιαίτερα… μακρύ σε μπυραρία του Ρεθύμνου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ακολούθως, αλλά και όπως γίνεται αντιληπτό από το απίστευτης ευρηματικότητας και μεγαλοψυχίας μήνυμα της μπυραρίας «Bricks», οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έκαναν “τσακωτό” έναν πελάτη να κλέβει το ανοιχτήρι, ναι το ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ, της μπυραρίας. Αφού αγόρασε την μπύρα του, ζήτησε από τον υπάλληλο να του δώσει ανοιχτήρι για να την ανοίξει, ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη εντοπίσει ένα ακόμη καλύτερο πάνω στην μπάρα.

Βέβαια, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή της, απευθυνόμενη προς τον κλέφτη, η ίδια η μπυραρία, δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε ανοιχτήρι. Μιλάμε για ένα ανοιχτήρι του Thor, του γνωστού ήρωα της Marvel, που προφανώς τράβηξε την προσοχή του πελάτη τόσο πολύ, ώστε να τον φέρει σε σημείο να το αρπάξει και να το βάλει στην τσέπη του.

Κάπως έτσι, αφού τον εντόπισαν από τις κάμερες ασφαλείας, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος τον κάλεσαν με τον πλέον αγαπησιάρικο και χιουμοριστικό τρόπο να τους το επιστρέψει. Εκτός βέβαια, αν διαθέτει και ο ίδιος υπερφυσικές δυνάμεις (όπως το ανοιχτήρι), οπότε… χαλάλι.

“Αγαπητέ πελάτη. Σε παρακαλούμε φέρε μας πίσω το ανοιχτήρι του Thor, αλλιώς θα υποχρεωθούμε να φωνάξουμε όλους τους Avengers της Κρήτης. Εκτός αν το “Mjolnir” (σ.σ. το σφυρί του Thor) σε διάλεξε. Σε αυτή την περίπτωση σου ζητάμε συγγνώμη και ελπίζουμε να ανοίξεις πολλές μπύρες με αυτό”.

Πριν δείξουμε το βίντεο, ας πιαστούμε χεράκι-χεράκι κι ας υποκλιθούμε σε αυτούς τους μικρούς ΓΙΓΑΝΤΕΣ, με την τεράστια καρδιά και την ωραία μπυραρία <3

Τα σέβη μας στην μπυραρία…

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap