Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Πανέμορφη Κρητικοπούλα τρέλανε κόσμο με τον Μαλεβιζιώτη της σε χοροεσπερίδα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το βράδυ της Κυριακής πάνω από 1500 άτομα βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου και απόλαυσαν την άψογη χοροεσπερίδα του Α.Ο. Άρη Ρεθύμνου. Η διάθεση ήταν στα ύψη και όλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χορεύοντας παραδοσιακούς κρητικούς χορούς όπως πεντοζάλι, σούστα, συρτό, κ.α. στον ρυθμό της λύρας των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη.

Στην διάρκεια του αυθεντικού γλεντιού και ανάμεσα σε πάρα πολλούς χορούς, ξεχώρισε για τα καλά μια πανέμορφη κρητικοπούλα που χόρεψε έναν υπέροχο Μαλεβιζιώτη με κέφι και θηλυκή γοητεία. Η νεαρή χορεύτρια βγήκε από τον κύκλο και πήρε θέση στο κέντρο του χορού, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Σταδιακά με όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση κέρδισε τον θαυμασμό όλων που την καμάρωναν να χορεύει πραγματικό Μαλεβιζιώτη γεμάτη ενέργεια και ρυθμό από την κρητική λύρα

Δείτε το βίντεο από την βραδιά της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια ιστορίας του Άρη Ρεθύμνου:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version