Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κλείνουν όλα τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, αναστέλλεται η  δια ζώσης λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων Α’/ θμιας και Β’/ θμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης  για αύριο Τρίτη 16/2/21 και την Τετάρτη 17/2/2021.

Παράλληλα, κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Μυλοποτάμου, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τετάρτη. 

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μυλοποτάμου αναφέρει τα εξής:

Με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων και των δυσμενών προβλέψεων της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τις επόμενες ημέρες, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 καθώς επίσης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021. Για τη διενέργεια των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης, οι σχετικές ενέργειες αφορούν τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο Μυλοποτάμου θα εκδοθεί την προσεχή Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Υπενθυμίζεται πως κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Ανωγειων λόγω των κρουσμάτων κορονοϊου που εντοπίστηκαν σε μαθητές τις προηγούμενες ημέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version