Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Δυσάρεστες οι εξελίξεις για την Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 Shares

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την κινηματογραφική λέσχη Ρεθύμνου, αφού έχει ξεκινήσει διαδικασία κατάργησής της στο ειρηνοδικείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Daynight.gr, το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ και ταυτόχρονα… άλλοι προσπαθούν να διασωθεί η ΚινΛεΡ και άλλοι… να βάλει οριστικό λουκέτο!

Η προηγούμενη διοίκηση της ΚινΛεΡ, κάνει λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, για την ανάγκη να καταργηθεί η λέσχη, αφού λόγω κορονοϊού δεν έχει έσοδα και πεδίο δράσης. Από την άλλη, τρέχει μια προσπάθεια από έτερα μέλη της ΚινΛεΡ για τη διάσωση της λέσχης.

Αυτή την περίοδο μάλιστα συλλέγονται υπογραφές σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παγώσει το αίτημα κατάργησης της ΚινΛεΡ, έτσι ώστε με νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο της, τη διάδοση του κινηματογράφου δηλαδή στο Ρέθυμνο και την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα.

Η ιστοσελίδα της ΚινΛεΡ είναι εκτός λειτουργίας, ενώ παραμένουν σε λειτουργία και αδρανή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της λέσχης.

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία του κορονοϊού μας έχει στοιχίσει σε πολλά, είναι όμως θλιβερό να παύει να υφίσταται μια κινηματογραφική λέσχη που έχει ανοίξει ένα παράθυρο πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, εδώ από το Ρεθυμνάκι μας.

Ευελπιστούμε να βρεθεί κάποια λύση, έτσι ώστε να συνεχίσει να υφίσταται η ΚινΛεΡ και να επιστρέψει στην ενεργό δράση, με ιστοσελίδα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις. Κάθε ψηφίδα πολιτισμού είναι πολύτιμη σε μια μικρή επαρχιακή πόλη όπως το Ρέθυμνο!

Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap