Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ποδήλατο, ηλεκτρικά πατίνια και πολλά άλλα αντικείμενα ανέσυραν οι δύτες από το λιμάνι του Ρεθύμνου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια πολύ σημαντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε σήμερα!

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ» και μετά από την απαραίτητη έγκριση που έδωσε η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, αλλά και με τη συνεργασία του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί, σήμερα (Κυριακή 12/07) ο 4ος εθελοντικός καθαρισμός του πυθμένα του Ενετικού Λιμένα Ρεθύμνου.

Η πρωτοβουλία αυτή του «ΣΥΝΠΟΛΙΣ», πραγματοποιείται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων και της προστασίας των μνημείων του τόπου και γίνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο κ. Παπαδόσηφος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

Μέχρι και….ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατο,ανέσυραν οι δύτες,απο τον σημερινό εθελοντικό καθαρισμό του πυθμένα του ενετικου λιμένα Ρεθύμνου,που πραγματοποιήθηκε απο τον ΣΥΝΠΟΛΙΣ και την καταδυτική σχολή Ρεθύμνου EVELIN DIVERS.



Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version