Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Μικροί και μεγάλοι κατέκτησαν τους δρόμους στην Καρναβαλική Ποδηλατοπαρέλαση! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μικροί και μεγάλοι, μεταμφιεσμένοι και μη καβάλησαν τα ποδήλατά τους και κατέκτησαν τους δρόμους του Ρεθύμνου!

Η Καρναβαλική Ποδηλατοπαρέλαση είναι μια καθιερωμένη εκδήλωση στα πλαίσια του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και αγαπημένη για τους λάτρεις του ποδηλάτου.

Με τη συνοδεία περιπολικών, οι φίλοι του ποδηλάτου, μασκαρεμένοι, ακολούθησαν μια φανταστική διαδρομή με σημείο εκκίνησης το πάρκινγκ Τεσσάρων Μαρτύρων και τερματισμό την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών που συμμετέχουν στον μεγαλύτερο καρναβαλικό θεσμό της Κρήτης, είχαν την διάθεση να ακολουθήσουν αυτή τη βόλτα με μεγάλη ευχαρίστηση.

Οι ποδηλατοκαρναβαλιστές έφτασαν μέχρι την Καλλιθέα και στην επιστροφή διέσχισαν ένα τμήμα του παραλιακού μετώπου του λιμανιού, ώστε να συνεχίσουν στα στενά της παλιάς πόλης έως ότου φτάσουν στο τέρμα.

Οι μασκαρεμένοι ποδηλάτες, φέτος ξεπέρασαν τον εαυτό τους και διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και την παλιά πόλη κάνοντας κύκλους με τα ποδήλατα τους, άλλωστε, το ποδήλατο είναι στην καθημερινότητα των Ρεθυμνιωτών και αυτό φάνηκε ακόμη και στις πολύ νεαρές ηλικίες που συμμετείχαν στη δράση.

 

Την αγαπημένη αυτή εκδήλωση απόλαυσαν και πολύ μικρά παιδιά με τη συνοδεία των γονιών τους, αλλά και τα μεγάλα παιδιά που απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, πόσο μάλλον όταν συμπεριλαμβάνουν και μασκαρεμένους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση παρέλασαν φίλοι του ποδηλάτου με ασυνήθιστα ποδήλατα που τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών!

Στον τερματισμό της Καρναβαλικής Ποδηλατοπαρέλασης υπήρχε και μια ευχάριστη έκπληξη από την μπάντα κρουστών του Μάνου Ναζλή. Οι περαστικοί πήραν μια γεύση από βραζιλιάνικα κρουστά και… ξεσηκώθηκαν αμέσως!

Το κοινό προσηλώθηκε στο ρυθμό, ταξίδεψε και κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια εύθυμη παρέα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

[Best_Wordpress_Gallery id=”186″ gal_title=”Καρναβαλική Ποδηλατοπαρέλαση Ρέθυμνο”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap