Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Η ΒΙΝΤΕΑΡΑ για το Καρναβάλι Ρεθύμνου που κρατάει τη φλόγα αναμμένη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι λέξεις είναι λίγες για να εκφράσουμε όσα νιώσαμε βλέποντας αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το Καρναβάλι του Ρεθύμνου

Ένα καλοφτιαγμένο βίντεο, που φτιάχτηκε πέρυσι τέτοιο καιρό με μεράκι, συναίσθημα και καλαισθησία που σπάνια συναντάς, ένα βίντεο που μας προκάλεσε χαρμολύπη γιατί παραμένει επίκαιρο και φέτος: χαρά για τις εικόνες που μας «ταξίδεψαν» σε προγενέστερα καρναβάλια και εποχές που δεν μας «έπνιγε» η πανδημία, λύπη για όλα εκείνα που προσωρινά στερούμαστε.

Καρναβαλικές εκδηλώσεις φέτος δεν θα λάβουν χώρα, τουλάχιστον όχι με τη μορφή που γνωρίζαμε τόσα χρόνια, ωστόσο το Καρναβάλι Ρεθύμνου έχει ψυχή και τη σπίθα αυτής της ψυχής κρατάει αναμμένη με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο βίντεο!

Απολαύστε το μέχρι τέλους και ραντεβού ΑΠΑΝΤΕΣ και ΥΓΙΕΙΣ του χρόνου στα σοκάκια και τους δρόμους του Ρεθύμνου 🙂

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version