Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Η ΒΙΝΤΕΑΡΑ για το Καρναβάλι Ρεθύμνου που κρατάει τη φλόγα αναμμένη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

1.9K Shares

Οι λέξεις είναι λίγες για να εκφράσουμε όσα νιώσαμε βλέποντας αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το Καρναβάλι του Ρεθύμνου

Ένα καλοφτιαγμένο βίντεο, που φτιάχτηκε με μεράκι, συναίσθημα και καλαισθησία που σπάνια συναντάς, ένα βίντεο που μας προκάλεσε χαρμολύπη: χαρά για τις εικόνες που μας «ταξίδεψαν» σε προγενέστερα καρναβάλια και εποχές που δεν μας «έπνιγε» η πανδημία, λύπη για όλα εκείνα που προσωρινά στερούμαστε.

Καρναβαλικές εκδηλώσεις φέτος δεν θα λάβουν χώρα, ωστόσο το Καρναβάλι Ρεθύμνου έχει ψυχή και τη σπίθα αυτής της ψυχής κρατάει αναμμένη με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο βίντεο!

Απολαύστε το μέχρι τέλους και ραντεβού ΑΠΑΝΤΕΣ και ΥΓΙΕΙΣ του χρόνου στα σοκάκια και τους δρόμους του Ρεθύμνου 🙂

 

H ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού:

Φέτος, για πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, δεν πραγματοποιείται καμία καρναβαλική παρέλαση και ανοικτή εκδήλωση, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπακούοντας στους κανόνες που έχουν επιβληθεί για προστασία της κοινωνίας, κρατάμε την επαφή μεταξύ των ομάδων και όλων των συντελεστών μέσω διαδικτύου και επικοινωνούμε με τους φίλους του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού μέσω των τηλεοπτικών στιγμών των τελευταίων ετών.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν καθημερινά σποτάκια από τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2020 που πραγματοποιήθηκαν καθώς και άλλα σποτ που κάποιες Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού δημιούργησαν για την φετινή χρονιά.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επιστρέψουμε πιο δημιουργικοί, για ένα ακόμα καλύτερο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

καρναβάλι Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap