Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Καραμπόλα έξι οχημάτων στον Περιφερειακό του Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καραμπόλα έξι οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Περιφερειακό δρόμο του Ρεθυμνου στο ύψος του ΚΤΕΛ. Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθυμνου εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη πάρει εξιτήριο σύμφωνα με το goodnet.gr.

Όλα συνέβησαν όταν τουρίστας οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν από το Λιμάνι με κατεύθυνση προς την Σταμαθιουδάκη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα και τέσσερα ακόμη τα οποία εκείνη την ώρα κινούνταν στον Περιφερειακό στο ύψος του ΚΤΕΛ.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση ενώ σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων . Αυτήν την ώρα παραμένουν οχήματα της Τροχαίας ενω στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς κανένας να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο ένας έχει ήδη πάρει εξιτήριο ενω δυο άτομα παραμένουν για παρακολούθηση στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

 

Πηγή: cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version