Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

“Big Brother” στους δρόμους του Ρεθύμνου, λόγω δακτυλίου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είδαν κι απόειδαν με τον διάτρητο δακτύλιο και μετά από αναδυόμενες μπάρες και κολονάκια που χρησιμοποιήθηκαν κατά καιρούς, η δημοτική αρχή του Ρεθύμνου σε συνεργασία με την τροχαία, αποφάσισε την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής της κυκλοφορίας. Οι κάμερες θα αποτελούν τα μάτια της τροχαίας, ενώ το σύστημα θα ενημερώνει εάν η είσοδος ήταν νόμιμη ή όχι.

Μετά από 30 σχεδόν χρόνια ανεπιτυχούς επιβολής του δακτυλίου στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου κατά την τουριστική περίοδο, εντός των ημερών θα επιστρατευθούν ηλεκτρονικά καταγραφικά συστήματα στις βασικές εισόδους. Οι κάμερες θα καταγράφουν τις πινακίδες κυκλοφορίας και το σύστημα θα διαπιστώνει αν είναι νόμιμη ή όχι η διέλευση του οχήματος.

Κάτοικοι και εργαζόμενοι στο ιστορικό κέντρο είναι αυτοί που παραβιάζουν επί το πλείστον τον δακτύλιο, εμποδίζοντας τους επισκέπτες να χαρούν τη βόλτα τους, ενώ η κανονιστική ρύθμιση προβλέπει ανεφοδιασμό μέχρι τις 11 το πρωί και μετά πεζοδρόμηση της γραφικής παλιάς πόλης.

Ο εξοπλισμός που θα εγκατασταθεί μέσα στις επόμενες μέρες, αποτελεί περιουσία της ελληνικής αστυνομίας η οποία και θα είναι υπεύθυνη να μην υποστεί βανδαλισμούς, όπως και να αποδώσει στην πράξη το νέο αυτό μέτρο.

ΡεπορτάζΜατθαίος Καπετανάκης

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap