Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κακή ημέρα για το Ρέθυμνο – Και τρίτο τροχαίο στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Προφανώς η Μεγάλη Τρίτη δεν είναι μια καλή ημέρα για το Ρέθυμνο, καθώς νωρίς το μεσημέρι σημειώθηκε το τρίτο κατά σειρά τροχαίο στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, όλα συνέβησαν όταν η μηχανή εξετράπη της πορείας της, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 57χρονη οδηγός της.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από σούπερ μάρκετ στην περιοχή Περιβόλια.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 2 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σημειώθηκε στο Ρέθυμνο ατύχημα με αποτέλεσμά τον τραυματισμό ενός 18χρονου.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 11 Απριλίου, μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ένας 63χρονος άνδρας μετεφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version