Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Ήθελα να ‘μαι βουλευτής ή το μισθό τους να ‘χω!»

Δημοσιεύτηκε

στις

βουλευτής
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Αγαπητοί μου συμπολίτες αυτή είναι δουλειά. Να είσαι βουλευτής. Άμα δε, είσαι και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ακόμα καλύτερα. Αλλά και στης Ελλαδίτσας, της χώρας με τη δεκαετή κρίση των μνημονίων δε θα πέρναγες και άσχημα. Ωραία δουλειά με καλά λεφτά και λίγες απαιτήσεις. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr 

Μπορεί κάποιοι παλιοί πολιτικοί να έλεγαν πως βουλευτής μπαίνεις πλούσιος και βγαίνεις φτωχός, αλλά πολλά πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν και φέτος μάλλον το διαψεύδουν. Μισθοί 100 χιλ. ευρώ σε ένα έτος δεν είναι και λίγα αγαπητοί μου φίλοι. Και στους μισθούς να ξέρετε μεταξύ των βουλευτών υπάρχει ομοψυχία. Καμία διαφωνία για το αν παίρνουν πολλά ή λίγα. Δε θυμάμαι ποτέ να τσακώνονται στη Βουλή για τους μισθούς και άλλοι να λένε πως πρέπει να μειωθούν και άλλοι να αυξηθούν. Πάντα τα έβρισκαν μεταξύ τους. 

Δείτε τα πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν. Δε κοιτάζω περιουσία και καταθέσεις συνολικά. Κάποιοι ναι, έχουν πάρα πολλά. Να ζήσουν να τα χαίρονται, αυτοί και τα δισέγγονά τους. Γιατί μέχρι και γι’  αυτά φτάνουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι ετήσιες αποδοχές. 

Άνοιξα λοιπόν τυχαίες δηλώσεις ή για την ακρίβεια, βουλευτών που το όνομά τους παίζει λίγο παραπάνω από τους άλλους. Παίζουν 100άρες αγαπητοί μου φίλοι. Παίζουν 90άρες και 80άρες. Ποσά που για πολλούς από εμάς φαίνονται πολλά και θα χρειαζόμασταν πολλά χρόνια για να μαζέψουμε τέτοιο εισόδημα. Αυτά τα ποσά στην Ελλάδα που πέρασε κρίση χρέους και περνάει και άλλη είναι πρόκληση. Είναι πρόκληση να δηλώνει ο μέσος Έλληνας 10 και 20 χιλ. ευρώ και η Ελίτ της χώρας να δηλώνει 100 χιλ. ευρώ. 

Δε συζητάω για τα άλλα που παίρνουν. Τις παροχές εννοώ. Αυτοκίνητα, κινητά, εξοπλισμό γραφείου, προσωπικό που το πληρώνουμε όλοι εμείς, επιδόματα για ενοίκιο ή ακόμα και γραφική ύλη. Μιλάμε για κορυφαία δουλειά. 

Φυσικά και δεν πιστεύω αυτά που ακούγονται ευτυχώς σπάνια, ότι δε βγαίνουν, ότι έχουν πολλά έξοδα και άλλα. Με 100 χιλ. ευρώ αγαπητοί μου πολιτικοί το χρόνο, είστε η Ελίτ της χώρας. Παίρνετε αμοιβή κορυφαίου manager ή μέσου για την ακρίβεια για να λύνετε προβλήματα και όχι μόνο δεν τα έχετε λύσει, αλλά με τις αποφάσεις σας καταχρεώσατε και τη χώρα και εμάς. Αρχίστε επιτέλους να δικαιολογείτε τα λεφτά που παίρνετε. 

Δείτε και εσείς τα πόθεν έσχες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Την καλημέρα μας!

Διαβάστε εδώ περισσότερες σκέψεις από τον Ρεθεμνιώτη

βουλευτής
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap