Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης προς πιστούς: «Δείτε LIVE τις Ιερές Ακολουθίες από το σπίτι σας»

Δημοσιεύτηκε

στις

Μητρόπολη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως γνωρίζετε, για τις προσεχείς ημέρες -και μέχρι την νεώτερη απόφαση της Κυβερνήσεως, που μακάρι να μας επιτρέπει την επιστροφή μας στη Θεία Λατρεία, αν η πανδημία του κοροναϊού παρουσιάσει ύφεση στη χώρα μας- δεν θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες παρά μόνο όπου και όπως προβλέπεται χωρίς την παρουσία εκκλησιάσματος.

Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη, στα πλαίσια των ποιμαντικών μας ευθυνών, να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε από τα σπίτια σας τις Ιερές Ακολουθίες καθημερινά, συντονισμένοι στα προγράμματα των ραδιοφωνικών σταθμών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Το Φως», στη συχνότητα 99,7 FM, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία», στη συχνότητα 95,5 FM, αλλά και στη συχνότητα 93,6 FM, στο σταθμό που αναμεταδίδεται καθημερινά στα όρια της Μητροπόλεώς μας.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ο τηλεοπτικός σταθμός «KΡΗTΗ TV» και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 FM» θα αναμεταδίδουν την Ακολουθία των Χαιρετισμών και τις Κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες.

Είμαστε σε επικοινωνία με τοπικό μας ραδιοφωνικό σταθμό για την αναμετάδοση της Θείας Λειτουργίας της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, για την οποία θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανακοίνωση.

Σας κάνομε γνωστό ακόμη, για όσους χειρίζονται στα σπίτια τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είναι συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο, ότι μπορούν και από εκεί να παρακολουθούν τις Ιερές Ακολουθίες που μεταδίδονται ζωντανά. Ενδεικτικά αναφέρομε τις εξής διαδικτυακές διευθύνσεις:

1. Οικουμενικό Πατριαρχείο: https://www.facebook.com/ecumenicalpatriarchate/

2. Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε: http://www.tv4e.gr/livestreaming.php

3. Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πεύκης, της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού: https://orthodoxtv.gr/

4. Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Το Φως»: http://www.onradio.gr/player.php?id=410 ή http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1213

5. Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία»: http://martiria.imka.gr/ ή http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1250

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή υπομονή σε όλους μας και γρήγορα, αφού με υπευθυνότητα τηρήσομε όσα μας ζητούν οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας μας, να αξιωθούμε να επανέλθομε στην κοινή λειτουργική μας παρουσία στην Εκκλησία μας. Από τις «κατ’ οίκον εκκλησίες» μας, με μετάνοια και συγχώρηση, με πίστη και ελπίδα, προπάντων όμως με αγάπη, ας επικαλούμαστε το έλεος του Θεού για τον κόσμο Του και τον άνθρωπο.

Καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Μητρόπολη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap