Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Γιώργος Μαρινάκης και «Νέα Αντίληψη» σας προσκαλούν στην παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία για τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών με τους συνδυασμούς στο Ρέθυμνο να δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από μια πολύ πετυχημένη -προ ημερών- εκδήλωση κατά την οποία εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της οδού Μοάτσου, ο Γιώργος Μαρινάκης, νυν δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αντίληψη», απευθύνει κάλεσμα στους δημότες του Ρεθύμνου ώστε να παρευρεθούν τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο Ωδείο Ρεθύμνου (Βερνάρδου Εμμανουήλ 1).

Εκεί, ο Γιώργος Μαρινάκης θα παρουσιάσει τους υποψηφίους που στελεχώνουν τον συνδυασμό του, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του μια σειρά από διακεκριμένες προσωπικότητες οι οποίες θα προλογίσουν την εκδήλωση.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας. Την εκδήλωση θα προλογίσουν οι:

Γεώργιος Γραμματικάκης
Ευρωβουλευτής, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης
Γεώργιος Προκοπάκης
Σύμβουλος επιχειρήσεων, πρ. Καθηγητής Columbia University
Γεώργιος Πετρίδης
Δήμαρχος Κομοτηνής 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version