Διαφήμιση

Ρέθυμνο

«Μένουμε σπίτι, κανένας μόνος, κανένας χωρίς βοήθεια»: Το μήνυμα του Γιώργη Μαρινάκη στους Ρεθυμνιώτες | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η συλλογική προσπάθεια συνεχίζεται αμείωτη και άπαντες, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, προσπαθούμε να μένουμε δογματικά πιστοί στις επιταγές του «Μένουμε Σπίτι», μέχρι η πανδημία του κορονοϊού να αποτελέσει παρελθόν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, απευθύνει το δικό του μήνυμα στους συμπολίτες του, επιχειρώντας να ενισχύσει το ηθικό τους, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλες και όλους εκείνους που επιτελούν το καθήκον τους και συνεισφέρουν στο κοινωνικό καλό.

«Όλοι μαζί προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε έναν ύπουλο και αόρατο εχθρό. Ακούμε τις οδηγίες τις πολιτείας και Μένουμε Σπίτι. Την ίδια ώρα όμως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι εργάζονται για εμάς. Η κοινωνία αποδεικνύει την Αλληλεγγύη της», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του κ. Μαρινάκη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version