Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι ευχές του Γιώργη Μαρινάκη για τις ημέρες του Πάσχα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρινάκης Γιώργης
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Τις ευχές του προς τους πολίτες του Ρεθύμνου, έστειλε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργης Μαρινάκης.

Στην επιστολή του κάνει αναφορά στις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε, καλεί σε επαγρύπνηση τους συμπολίτες του, ελπίζει τούτη η περιπέτεια, να γίνει εφαλτήριο εσωτερικής κάθαρσης, ευκαιρία επαναξιολόγησης όσων μέχρι σήμερα  θεωρούσαμε ως σημαντικά και τέλος εύχεται Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους.

 

Το μήνυμα του Γιώργη Μαρινάκη:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες αλλά τις διαχειριζόμαστε με σύνεση και πειθαρχία. 

Απαντάμε στο ζόφο και την ανασφάλεια που προοιωνίζεται η σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας, με χαμόγελο και πίστη στη δύναμη της αλληλέγγυας  κοινότητας, στη συνοχή μας που ισχυροποιείται καθημερινά από τις μικρές και μεγάλες πράξεις των ίδιων των ανθρώπων της. Εκείνων, που μας επιτρέπουν να μείνουμε σπίτι, ασφαλείς, υγιείς  και με επάρκεια αγαθών, φαρμάκων, όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που έχουμε ανάγκη. Τους εργαζόμενους σε Νοσοκομεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα φαρμακεία, σε επιχειρήσεις τροφίμων, διανομών,  κατασκευών, όλους εκείνους που εκτίθενται καθημερινά στον κίνδυνο της πανδημίας, με γενναιότητα και αυταπάρνηση. 

Τους ευγνωμονούμε και τους ευχαριστούμε. 

Μέχρι σήμερα, καταφέραμε με την προσήλωση και την συνεπή ανταπόκρισή μας στα προληπτικά μέτρα που λήφθησαν, να θωρακίσουμε την πόλη μας και τη ζωή μας απέναντι στον θανατηφόρο ιό. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση.  Ας αντισταθούμε στην κόπωση από τον εγκλεισμό και τις προκλήσεις της ανοιξιάτικης περιόδου, με την ωριμότητα και την λογική που απαιτούν και που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το έχουμε άλλωστε αποδείξει.

Κι ας επιτρέψουμε στο μήνυμα της Ανάστασης, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, να αναβαπτίσει τη σκέψη μας και να εγκαθιδρύσει στην ψυχή μας το φως της ελπίδας, της αγάπης και της πίστης   σ΄ ένα μέλλον που, σήμερα, με την προσωπική μας στάση και ευθύνη, διασφαλίζουμε για τα παιδιά μας και για μας τους ίδιους. Ο Δήμος Ρεθύμνης και οι υπηρεσίες του, είναι και θα παραμείνουν, ό,τι κι αν συμβεί, διαρκώς στο πλευρό σας. 

Εύχομαι, τούτη η περιπέτεια, να γίνει εφαλτήριο εσωτερικής κάθαρσης, ευκαιρία επαναξιολόγησης όσων μέχρι σήμερα  θεωρούσαμε ως σημαντικά και η λήξη της, να μας βρει όλους μαζί, καλύτερους ως ανθρώπους, δυνατότερους ως κοινωνία. 

Καλές Άγιες Ημέρες σε όλους και η Ανάσταση του Κυρίου να λαμπρύνει  την κάθε ημέρα της ζωής μας! 

Γιώργης Χ. Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης  

Μαρινάκης Γιώργης
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap