Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Γιώργης Μαρινάκης: Χαλαρός και με καλή παρέα ο Δήμαρχος, σε γνωστό στέκι του Ρεθύμνου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο προεκλογικός αγώνας έχει «ανάψει» για τα καλά και οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του Ρεθύμνου κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε αγώνα, έτσι και αυτός έχει τις… ανάπαυλές του. Μία εξ αυτών απόλαυσε χτες το βράδυ στο γνωστό στέκι του Ρεθύμνου, Mouse Net Cafe, o δήμαρχος της πόλης Γιώργης Μαρινάκης μαζί με την εκλεκτή του παρέα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αντίληψη», ο οποίος διεκδικεί για 4η φορά τη δημαρχία, παρακολούθησε άνετος και χαλαρός τα χθεσινά μεγάλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Πόρτο-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, ενώ παράλληλα είδε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη μάχη του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Final 4 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”259″ gal_title=”Μαρινάκης – Mouse”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version