Διαφήμιση

Ρέθυμνο

«Γίνε νονός» και στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης κάθε παιδί σε ανάγκη εκφράζει την επιθυμία του για κάποιο πασχαλινό δώρο και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί η λίστα  με τις συνολικές επιθυμίες, οι «Νονοί της Καλοσύνης» επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να τους ενημερώσουμε σχετικά με το δώρο που μπορεί να αναλάβει ο καθένας.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της συγκεκριμένης δράσης κάθε παιδί σε ανάγκη εκφράζει την επιθυμία του για κάποιο πασχαλινό δώρο και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί η λίστα  με τις συνολικές επιθυμίες, οι «Νονοί της Καλοσύνης» επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να τους ενημερώσουμε σχετικά με το δώρο που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Ταυτόχρονα προτρέπουμε το δώρο να συνοδεύεται από ευχές και μηνύματα αγάπης, πάντα διαφυλάττοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε παιδιού αλλά και νονού.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν «Νονοί Καλοσύνης» μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του δώρου και την παράδοσή του, στα τηλέφωνα του Σωματείου: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thewallofkindnessdrama@gmail.com, καθώς και μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version