Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Γιατί υπάρχει αυτό το χάλι με την αστική συγκοινωνία στο Ρέθυμνο;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
38 Shares

Γιατί παραμένει ακριβή και αναξιόπιστη η αστική συγκοινωνία στο Ρέθυμνο;

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Ένα μονοπώλιο με στήριξη από τον τουρισμό και τους φοιτητές με δρομολόγια που δεν εξυπηρετούν συστηματικά όλες τις γειτονιές και με εκσυγχρονισμό που ακόμα παραμένει στα χαρτιά και μοιάζει με κακό ανέκδοτο.

Τόσος κόσμος στη στάση, άδειος ο δρόμος, το σύστημα τηλεματικής να μην λειτουργεί και το λεωφορείο περιπαικτικά να σε ενημερώνει ότι σε λίγο φτάνεις στο… Κίελο της Γερμανίας!

Για του λόγου το αληθές:

Τραγέλαφος για κάτι που θα χαιρόμασταν να πληρώνουμε και να χρησιμοποιούμε αν πραγματικά λειτουργούσε σωστά και εύρυθμα. Σταματήστε λοιπόν να κοροϊδεύετε τους τουρίστες και τους φοιτητές που σας στηρίζουν αναγκαστικά, διευρύνετε και βελτιώστε τις υπηρεσίες σας για να σας αγκαλιάσει και ο Ρεθυμνιώτης, πριν σας προσπεράσουν όλοι μαζί με εναλλακτικές όπως αυτές της μικροκινητικότητας.

Προσπαθήσετε να προσφέρετε μια πιο καθαρή και αξιόπιστη, σύγχρονη μαζική συγκοινωνία σε μια μακρόστενη πόλη που όμως θα ήθελε και κάθετη αστική συγκοινωνία στον Μασταμπά και την Καλλιθέα. Αγοράζουμε τα παλιά λεωφορεία της Γερμανίας και καλό είναι αντί για να περιμένουμε να φτάσουμε στο Κίελο, να ξεκινήσει να λειτουργεί κι αυτή η ρημάδα η τηλεματική ενημέρωση… βέβαια τότε θα είναι ακόμα πιο εμφανείς οι καθυστερήσεις στους άδειους δρόμους και στα γεμάτα πεζοδρόμια… Καλύτερα λοιπόν να βελτιωνόμαστε παρά να κουκουλώνουμε ανεπάρκειες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap