Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Γαλάζιο «βάφτηκε» και το Ρέθυμνο – Χαμόγελα για Κεφαλογιάννη και Χνάρη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 στo Ρέθυμνο για τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25, την Ελληνική Λύση και όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Η Κρήτη βάφτηκε γαλάζια, λοιπόν, και η Π.Ε. Ρεθύμνου δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη επικράτησε πανηγυρικά στο Ρέθυμνο, ενώ χαμόγελα έφεραν τα τελικά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟ – ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα η Ν.Δ. στην Π.Ε. Ρεθύμνου έλαβε: 37,10% και 18.092 ψήφους. Εκλέγει βουλευτή τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος συγκέντρωσε 10.040 σταυρούς προτίμησης.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έλαβε 21,47% και 10.470 ψήφους. Εκλέγει βουλευτή τον Μανώλη Χνάρη, ο οποίος συγκέντρωσε 4.963 σταυρούς προτίμησης.

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στην εκλογική περιφέρεια Ρεθύμνης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version