Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Φωτιά στο Πρέβελη: Οι ελιγμοί του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που κόβουν την ανάσα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την ανάσα κόβουν κυριολεκτικά οι ελιγμοί του ελικοπτέρου που συνδράμει στην κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται στο Πρέβελη.

Υπενθυμίζεται ότι για την φωτιά στο Πρέβελη έχει κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ συνδράμουν και από αέρος δύο ελικόπτερα, καθώς και το Ρωσικό Μπέριεφ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυνάμεις κατάφεραν να σώσουν από την φωτιά το δάσος, ενώ η φωτιά κατευθύνεται σε άλλη περιοχή και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σε μία ώρα θα είναι υπό έλεγχο.

Από αέρος τα ελικόπτερα θα συνεχίσουν τις ρίψεις μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επίσης, η Αντιπεριφέρεια φρόντισε να μετακινηθούν είκοσι λουόμενοι με ασφάλεια στο Ρέθυμνο, ενώ κάποιοι από αυτούς θα επιστρέψουν στην παραλία να παραλάβουν τα πράγματά τους.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version