Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Έκτακτη είδηση: Η Διάκρισις εκτοξεύει τον Άγιο Βασίλη στον… Άρη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα εργαστήρια STEAM στην πόλη του Ρεθύμνου -τα οποία πρώτοι εμείς σας είχαμε παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα τον Ιούνιο-, οι ιθύνοντες έχουν διοργανώσει μια άκρως εντυπωσιακή, χριστουγεννιάτικη Ημερίδα, εκπαιδευτικού πάντα περιεχομένου, το Σάββατο στις 16 Δεκεμβρίου για τους μικρούς ανήσυχους επιστήμονες της πόλης μας!

Πιο αναλυτικά, όπως αντλούμε από την περιγραφή της εκδήλωσης από το κέντρο πρότυπης μάθησης:Είναι γεγονός! Ο Άγιος Βασίλης θέλει να πάει…..στον Άρη! Ακολουθήστε τον σε αυτήν την χριστουγεννιάτικη απόδραση του και βοηθήστε τον να βρει τον δρόμο του! Θα περιπλανηθεί στο ηλιακό μας σύστημα και θα μάθει για την γέννηση και τη δημιουργία αυτού!

Θα πρέπει να “διαβάσει” τους αστρονομικούς του χάρτες και το σύστημα ουρανογραφικών συντεταγμένων! Θα πρέπει να φτιάξει και να προγραμματίσει το ρομποτικό ρόβερ Curiosity με απόλυτη επιτυχία, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί στο πετρώδες έδαφος του Άρη! Η αποστολή του θα ολοκληρωθεί, αφού συλλέξει δείγματα πετρωμάτων του Κόκκινου πλανήτη, προκειμένου να μελετήσει την μορφολογία και την σύσταση του εδάφους του! Εντέλει, θα φτάσει στον προορισμό του; Υπάρχει νερό στον Άρη; Είναι εφικτή η μελλοντική αποίκησή μας εκεί; Αυτά και άλλα πολλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης! Τι λέτε; Θα τον βοηθήσετε;!”

 

 

Για άλλη μια φορά η Διάκρισις θα δώσει τον δικό της ρυθμό, με χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολύ παιχνίδι, όπως πολύ καλά ήδη γνωρίζουν οι Ρεθυμνιώτες και οι Ρεθυμνιώτισσες και, κυρίως, οι μικροί μας φίλοι. Τώρα πια οι Επιστήμες (S), η Τεχνολογία (T), η Μηχανική (E), οι Τέχνες (A) και τα Μαθηματικά (M) σε μία αδιάσπαστη ολότητα γίνονται πιο προσιτά από ποτέ στον κόσμο των παιδιών με την χρήση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών εξοπλισμών. Γιατί STEAM σημαίνει μόνο Διάκρισις!

Εσείς; Κλείσατε την θέση σας; Μπράβο σας για άλλη μια φορά παιδιά! Θαυμαστά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής σας δράσης κι έπεται συνέχεια!

 

Ακολουθήστε το Κέντρο Πρότυπης Μάθησης «Διάκρισης» στο Facebook
Τηλέφωνο: 2831-400326, 6936-852588, 6972-818893
Mail: diakrisis.reth@gmail.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap