Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

‘’Φωτιά’’ στη νυχτερινή ζωή του Ρεθυμνού έβαλε ο Γιάννης Πλούταρχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Χαμό έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος στη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου, σε μια απόλυτη επιτυχημένη βραδιά από τον Ο.Φ.Αρμένων.  

 Μια αξέχαστη βραδιά στη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου

Χαμός έγινε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στο κέντρο ‘’ Μέγαρο’’ όπου σε μια αξέχαστη νύχτα που  διοργάνωσε ο Ο.Φ.Αρμένων, ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τα παιδιά του, πρόσφεραν μια ανεπανάληπτη βραδιά στη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου, με πάνω από 1500 προσκεκλημένους να δίνουν δυναμικό παρών και να μένουν εκστασιασμένοι έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χαμός από τις πρώτες ώρες
Ήδη από τις πρώτες ώρες φάνηκε πόσο επιτυχημένη θα ήταν η εκδήλωση αφού το ραντεβού είχε δοθεί και πολύ πριν ξεκινήσει, ο κόσμος ήδη είχε ήδη να αρχίσει να μαζεύεται και ανυπομονούσε να έρθει η στιγμή της έναρξης.
Αυτή η ώρα έφτασε στις 12.00 π.μ., όλους  όσους βρισκόντουσαν εκεί να εκτασιάζονται  αλλά ο πραγματικός χαμός έγινε τη στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε την εμφάνισή του, χαρίζοντας αστείρευτο κέφι έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ εξαιρετικές ερμηνείες είχαν και τα παιδιά του που τον συνόδευσαν μάλιστα και σε μερικά τραγούδια.

Η μαγευτική εμφάνιση του Πλούταρχου
Η είσοδος ήταν εντυπωσιακή με τον κόσμο πριν καν να μπει να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια ο Γιάννης Πλούταρχος αφού από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πίστα με μία μοναδική ερμηνεία, ανέβασε το κέφι κατακόρυφα, με το πλήθος να του πετάει λουλούδια ασταμάτητα και να τρέχει να ανέβει στην πίστα για μια φωτογραφία μαζί του.Κάτι η εκρηκτική του εμφάνιση, κάτι η σεμνότητά του, έκαναν τους πάντες να παραμιλούν και να το ρίχνουν στον χορό μέχρι το πρωί.

 Επιτυχημένη διοργάνωση από τον Ο.Φ.Α.
Αυτή η επιτυχία ανήκει φυσικά στην οικογένεια του Ο.Φ.Αρμένων και πρωτίστως στον Πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Δρουδάκη ο οποίος με προσωπικές ενέργειες ήταν ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και τόλμησε να φέρει τον Πλούταρχο και τα παιδιά του στο Ρέθυμνο, κάνοντας «σεισμό» στη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή φανταστική βραδιά με τον Γιάννη Πλούταρχο:

Φωτιά στην πίστα έβαλε ο Γιάννης Πλούταρχος που ερμήνευσε τα «γενέθλια», με λουλούδια να πέφτουν βροχή, ζεϊμπέκικο στην πίστα και τον κόσμο να τον αποθεώνει.

 

 

 

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ