Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο γέμισε από μουσική με το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Μουσικών Συνόλων! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα μουσικό τριήμερο στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Μουσικών Συνόλων ξεκίνησε στο Ρέθυμνο και εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας μέρα!

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Πλήθος κόσμου ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη για να απολαύσει λυρικές φωνές με νέους, αξιόλογους τραγουδιστές από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΣΟΝ του Ωδείου των Χρωμάτων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η Στρατιωτική Μουσική της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Η πρωτότυπη αυτή βραδιά ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που φάνηκε από το μεγάλο κοινό που παρευρέθηκε και παρακολουθούσε εντυπωσιασμένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια τέτοια μουσική βραδιά αποτελεί και πόλο έλξης για τους ξένους επισκέπτες της πόλης που παρακολούθησαν με ευχαρίστηση τα πρωτότυπα αυτά μουσικά δρώμενα του φεστιβάλ.

Οι καταπληκτικές φωνές νέων καλλιτεχνών και η πλούσια μελωδία της ορχήστρας που συμπεριλάμβανε έγχορδα όπως βιολιά, τσέλο και κονστραμπάσο, ξύλινα και χάλκινα πνευστά, αλλά και κρουστά, είχε ως αποτέλεσμα ένα θεσπέσιο μουσικό σύνολο που σπάνια συναντάει κάποιος στο Ρέθυμνο.

Το μουσικό τριήμερο ξεκίνησε και απομένουν ακόμη δύο γεμάτες βραδιές που θα καταπλήξουν το κοινό του Ρεθύμνου. Οι δραστηριότητες του τριημέρου δεν σταματούν εδώ, αφού παράλληλα, υλοποιείται και ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων MASTER CLASSES – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, που απευθύνεται σε μαθητές, σπουδαστές και επαγγελματίες μουσικούς που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες τεχνικές διδασκαλίας για τα πνευστά μουσικά όργανα από καταξιωμένους Έλληνες, Κύπριους και ξένους καθηγητές.

Με αυτό τον τρόπο οι δράσεις του Φεστιβάλ καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών κάθε φίλου της μουσικής που επιθυμεί να ακούσει ιδιαίτερα ακούσματα ή να επεκτείνει τις γνώσεις του στο Ρέθυμνο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap