Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Με εντολή τράπεζας «πέταξαν» στο δρόμο ηλικιωμένη έπειτα από απόφαση έξωσης για χρέη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 74χρονη Τερέζα Nυσιανάκη σήμερα το πρωί βρέθηκε αντιμέτωπη με έξωση από το σπίτι της στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου, όταν την επισκέφτηκε δικαστικός επιμελητής, αστυνομικός και ένας υπαλλήλος τράπεζας ζητώντας της να το εγκαταλείψει.

Η ηλικιωμένη πια συνταξιούχος φαρμακοποιός, η οποία είδε την περιουσία της να εξανεμίζεται λόγω χρεών προς τράπεζα, είχε βρεθεί ξανά στο δρόμο με τον ΣΑΟΡ (σωματείο αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου) να στέκεται στο πλευρό της τον περασμένο Μάρτιο για μια ακόμη φορά, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΟΡ κος Ζαχαρίας Κλάδος, τη στιγμή που το συμβούλιο του σωματείου ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή κινητοποιήθηκε χωρίς καθυστέρη και μέλη του πήγαν στον Εισαγγελέα αλλά και τον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής. Όπως επισήμανε ο κος Κλάδος «Σε συνεννόηση πάντα με την ίδια, το συμβούλιο του ΣΑΟΡ θα αποφασίσει πως θα μπορέσει να σταθεί δίπλα της προκειμένου να μην μείνει στο δρόμο. Η απόφαση του συμβουλίου θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας».

Σχετικά με την έξωση ο κος Κλάδος ανέφερε: «Στις 7.30 σήμερα το πρωί με τη μέθοδο του αιφνιδιασμού η κα Τερέζα είδε στην πόρτα της το δικαστικό επιμελητή, την αστυνομία και έναν υπάλληλο της τράπεζας και βρέθηκε στο δρόμο. Εμείς θα καταβάλουμε προσπάθεια ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της, γιατί στο δρόμο δεν θα μείνει».

Το σπίτι της κ. Νυσιανάκη είναι μια κατοικία 79 τετραγωνικών μέτρων που αποτελούσε την μοναδική της ακίνητη περιουσία, όπως είχε δηλώσει πριν καιρό η ίδια και κινδυνεύει να χαθεί οριστικά για ένα χρέος προς την τράπεζα το οποίο ανέρχεται σε περίπου 50.000 ευρώ και που λόγω της χαμηλής της σύνταξης και των περικοπών δεν είχε την δυνατότητα να αποπληρώνει ενώ το δάνειο ήταν παλιό και το είχε συνάψει όσο διατηρούσε διατηρούσε ακόμη το φαρμακείο της…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap