Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Έτοιμα τα εντυπωσιακά γήπεδα μπάσκετ στην Πλατεία 4 Μαρτύρων στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έτοιμα τα γήπεδα μπάσκετ στην Πλατεία 4 Μαρτύρων στο Ρέθυμνο. Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην καρδιά της πόλης θάμπωσε κάθε περαστικό.

Λίγο η αναβάθμιση του πάρκινγκ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα γήπεδα μπάσκετ, αλλά και της πλατείας του φερώνυμου ιερού ναού και πλέον το κέντρο του Ρεθύμνου είναι πολύ διαφορετικό.

Μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα τεχνίτες, επιμελήθηκαν την περίφραξη και τα γήπεδα που βρίσκονται στην Πλατεία 4 Μαρτύρων, ώστε πλέον να απολαμβάνουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Το έργο υλοποιήθηκε με τη στήριξη του ιδρύματος Νιάρχου και το μεγαλομέτοχο της ομάδας Ρέθυμνο Cretan Kings, Κώστα Ζομπανάκη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, ώστε η νεολαία της πόλης να έχει ασφαλείς και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version