Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Εστιατόριο στο Ρέθυμνο ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδος

Δημοσιεύτηκε

στις

Εστιατόριο Ρέθυμνο
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
182 Shares

Το project The Best Food in Greece μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας thebestfood.gr, επιλέγει, καταγράφει, προβάλει, αναδεικνύει, αξιολογεί, ελέγχει και βραβεύει τα καλύτερα καταστήματα εστίασης, με αυστηρό ποιοτικό κριτήριο το Καλύτερο Φαγητό στην περιοχή τους ανά κατηγορία κουζίνας.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπός και στόχος είναι να αναδείξει αληθινές, αξιόπιστες και εγγυημένες γαστρονομικές αξίες, που θα κάνει την όποια επιλογή 100% ασφαλή.

Πρόκειται για ένα Project που… απευθύνεται και αφιερώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!

Στο Ρέθυμνο της Κρήτης η ταβέρνα Stavros, επιλέχθηκε στην λίστα των The Best Food in Greece για το 2021, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος, για το καλύτερο φαγητό στην κατηγορία ΤΑΒΕΡΝΑ και κατάταξη SILVER.

Η επιλογή και κατάταξη έγινε με αυστηρά ποιοτικά και γευστικά κριτήρια επιλογής και μέσα από επαναλαμβανόμενες μακροχρόνιες αξιολογήσεις, προσωπικές και διαδικτυακές που το project της πλατφόρμας του thebestfood.gr & thebestfood.club έχουν καθορίσει ανάλογα την περιοχή και το είδος της κουζίνας.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που λειτουργεί δεκαετίες και προσφέρει παραδοσιακή, κρητική και μοντέρνα κουζίνα. Οι ιδιοκτήτες τους Σταύρος και Σταύρος θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή και θα φροντίσουν να έχετε ένα γεύμα ή δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Καλή απόλαυση!!!


Πηγή: typoskritis.

Εστιατόριο Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap