Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Έργα στο Ρέθυμνο: Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για δύο εβδομάδες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη και της οδού Σαουνάτσου στο Ρέθυμνο θα τεθεί σε ισχύ από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡ.

Ειδικότερα, οι προγραμματισμένες εργασίες εντάσσονται στο έργο «Αντικατάσταση μεταφορικού αγωγού ύδρευσης Καστελλάκια Μασταμπά και λοιπών δικτύων», το οποίο εκτελεί η ΔΕΥΑΡ.

Κατά το προαναφερόμενο λοιπόν χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί:

1. Σε τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη, από το ανατολικό όριό της έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως και
2. Σε τμήμα της οδού Σαουνάτσου, από την οδό Καποδιστρίου έως την οδό Κολοκοτρώνη

Παρακαλούμε τους συμπολίτες περιοίκους, τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, για τη δική τους ασφάλεια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σεβαστούν τις σημάνσεις και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν προκειμένου οι προγραμματισμένες χωματουργικές εργασίες να εκτελεστούν ανεμπόδιστα, εμπρόθεσμα και, κυρίως, χωρίς ατυχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version