Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Έπεσαν» τέσσερα πρόστιμα από την Πυροσβεστική στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
47 Shares

Σε εφαρμογή των νόμων περί πυροπροστασίας και των σχετικών πυροσβεστικών διατάξεων η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου βεβαίωσε τέσσερα διοικητικά πρόστιμα σε ισάριθμες περιπτώσεις σε Αμπελάκι, Ροδάκινο, Βιολί Χαράκι και Γένη Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα:

Επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου στην Τ.Κ. Αμπελάκι Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Για χρήση φορητής ψησταριάς, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, στην Τ.Κ. Ροδάκινου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Για εκτέλεση θερμών εργασιών, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο στην περιοχή Βιολί Χαράκι Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, για εκτέλεση θερμών εργασιών στην Τ.Κ. Γένη του Δήμου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Τι αναφέρουν η υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και η υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap