Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Έπαιξαν, γέλασαν για το «χαμόγελο του παιδιού» | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα μια εκδήλωση με σκοπό να ενισχύσουμε το έργο του οργανισμού “το χαμόγελο του παιδιού” το οποίο συμμετείχε στην εκδήλωση με παζάρι.

Η συνταγή πλέον γνωστή, για τις εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης  που διοργανώνουμε οι “Ανεμόμυαλοι club” για “το χαμόγελο του παιδιού” αλλά κάθε χρόνο προσπαθούμε να είναι κάτι μοναδικό!

Φέτος λοιπόν, ένα ξεχωριστό “STREET PARTY” με Μουσική, Χορό και πολλά Παιχνίδια έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους !

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο “Ανεμόμυαλοι club” είμαστε ομάδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού  από το 2010. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας, με δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Έτσι και φέτος, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 η πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη μετατράπηκε σε ένα μοναδικό STREET PARTY με παιχνίδια παλιά και καινούρια, παιδικά χαμόγελα και πολύχρωμα μπαλόνια. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και η ικανοποίηση της διοργανώτριας ομάδας ακόμα μεγαλύτερη, βλέποντας μικρούς και μεγάλους να παίζουν κουτσό, τσουβαλοδρομίες, ξωτικά, τούνελ και τόσα άλλα παιχνίδια και παράλληλα να ενισχύουν τον οργανισμό “το χαμόγελο του παιδιού”, αγοράζοντας είδη από το παζάρι!

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και δημιουργός της θεατρικής σκηνής “Θεατρικός Περίπλους”  Θωμάς Καντιφές,  με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρότασή μας!

Στην παρέα μας ο μουσικός παραγωγός  DJ Nikos Goniotis ξεσήκωσε με τις μουσικές επιλογές του!

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Κατερίνας Κυριανιτάκη και της ομάδας της που χόρεψαν zumba  ανεβάζοντας τους ρυθμούς και το κέφι!

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου ήταν μαζί μας , ανταποκρινόμενοι, όπως πάντα, στην πρόσκλησή μας. Ο κ. Κακλαμάνος μας ενημέρωσε για τις δράσεις τους  και παρουσίασαν με διαδραστικά παιχνίδια , σε μικρούς και μεγάλους, ένα μικρό μέρος της εκπαίδευσής  τους.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τους εθελοντές της ομάδας μας και  τους υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Heaven of Brands Porto Bello, VW mobile bar, LOGGIA TRAVEL, Metropolis, CHAPLIN ROCK pub, ΚΟΚΚΙΝΟΣ και τον τοπικό έντυπο και διαδικτυακό τύπο για την προβολή της εκδήλωσής μας.

Ανεμόμυαλοι 

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap