Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Στο στόχαστρο του ΕΟΔΥ αρκετά καταστήματα εστίασης της πόλης

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Επιβεβαιώνονται όπως φαίνεται οι αποκαλύψεις του δημάρχου Ρεθύμνου, στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 για «εστία κορωνοϊού» σε καφετέρια της πόλης.

Αν και ο κ. Μαρινάκης είχε μιλήσει για συγκεκριμένη καφετέρια, στην οποία σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του ίδιου, 9 σερβιτόροι είναι θετικοί στον ιό, πηγές αναφέρουν στο Creta24, πως το πρόβλημα εντοπίζεται σε περισσότερες από μια επιχειρήσεις στην πόλη του Ρεθύμνου, με τις υγειονομικές αρχές να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Σήμερα το πρωί Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, βρέθηκε σε καφετέρια στην «καρδιά» της παλιάς πόλης, και προχώρησε σε μοριακούς ελέγχους στο προσωπικό.

Το Creta24, επικοινώνησε με την διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Ρεθύμνου Μαρία Καβάλου, η οποία δήλωσε πως οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση σε καταστήματα της περιοχής και κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ κεντρικά.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο, πως οι έλεγχοι γίνονται στοχευμένα, μετά από στοιχεία που προκύπτουν από τις ιχνηλατήσεις των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία φαίνεται να σχετίζονται με καταστήματα εστίασης και έτσι ο ΕΟΔΥ έχει κινητοποιήσει τις Κινητές Μονάδες προκειμένου να γίνονται έλεγχοι και να ανασχεθεί η εξάπλωση του ιού.

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap