Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Εντοπίστηκε ο 21χρονος Ολλανδός που έχασε τον προσανατολισμό του στους πρόποδες του Ψηλορείτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αίσιο τέλος στην αγωνία για τον 21χρονο Ολλανδό που έχασε τον προσανατολισμό του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Λαχτάρησε η οικογένεια νεαρού άνδρα 21 ετών που έχασε τον προσανατολισμό του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Ο 21 ετών νεαρός με καταγωγή από την Ολλανδία, κάλεσε από το κινητό του τον ευρωπαϊκό αριθμό άμεσης βοήθειας, 112 και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του.

Η 3η ΕΜΑΚ και η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφεραν να εντοπίσουν τον νεαρό άνδρα στη θέση Τουμπωτός Πρίνος κοντά στο χωριό Κουρούτες Αμαρίου.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ήταν φανερά καταβεβλημένος από την περιπέτεια που έζησε, ενώ δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία του.

Φωτογραφία αρχείου

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Πηγή: Cretedoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version