Ρέθυμνο
Ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση και χαρά στην Επισκοπή
Ένας δεσμός που χτίστηκε με αγάπη και σεβασμό
Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό κλίμα, τελέστηκε πρόσφατα ένας γάμος που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη και η Ελένη από την Επισκοπή ένωσαν τις ζωές τους με απόλυτη σύμπνοια και αλληλοσεβασμό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, με φόντο τη γαλήνη και τη συγκίνηση που προσφέρει το χωριό όπου μεγάλωσε η νύφη.
Οι γονείς της, ο Μιχάλης Νικολιδάκης, Πρόεδρος του ΑΟ Επισκοπής, και η Ευαγγελία Ρεϊζάκη, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Έβλεπαν την κόρη τους να κάνει το επόμενο βήμα με έναν άνθρωπο που κέρδισε την καρδιά της.
Το μυστήριο και η δεξίωση με άρωμα Κρήτης και Βορρά
Η κουμπάρα Αναστασία Σμυρνιωτάκη, με ευγένεια και λάμψη, στάθηκε δίπλα στο ζευγάρι και άλλαξε τα στέφανα, με ένα βλέμμα γεμάτο περηφάνια και χαρά. Στη συνέχεια, η γιορτή μεταφέρθηκε σε γνωστό κτήμα στο Ρέθυμνο. Εκεί, η παράδοση, η μουσική και ο χορός πήραν τη σκυτάλη.
Η κρητική λύρα αντήχησε δυνατά, για να δώσει αργότερα τη θέση της στους ποντιακούς ήχους. Το κοινό αποτελούμενο από Κρητικούς και Θεσσαλονικείς χόρευε, γελούσε, τραγουδούσε. Ήταν μία από εκείνες τις νύχτες που όλοι θα θυμούνται.
Παρουσίες που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα
Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπα από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ξεχώρισε η συμμετοχή ανθρώπων από το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του ΑΟ Επισκοπής, οι οποίοι εξέφρασαν την αγάπη και τη στήριξή τους. Οι ευχές τους ήταν εγκάρδιες και αυθεντικές, όπως και το κλίμα της βραδιάς.
Η Ελένη και ο Νίκος ξεκίνησαν μαζί αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους, με τις ευχές όλων να τους συνοδεύουν. Δεν υπήρξε τίποτα εξεζητημένο ή υπερβολικό. Μόνο αυθεντικότητα. Μόνο αγάπη.

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Αιφνίδιες ακυρώσεις παραγγελιών σε πολυτελή 4Χ4: Μυστήριο στην αγορά αυτοκινήτων
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Υπαίθρια διανυκτέρευση για εκατοντάδες μετανάστες στο λιμάνι
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
«Ναυάγησε» η φιλοξενία των 442 μεταναστών στην Αγυιά – Επιστροφή στο Ρέθυμνο με αδιευκρίνιστο προορισμό
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: 68χρονη πέθανε ξαφνικά μετά από αδιαθεσία