Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Έβγαλαν εμβολιασμένη φοιτήτρια από το αμφιθέατρο για να μπει σε… καραντίνα!

Δημοσιεύτηκε

στις

πανεπιστήμιο Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
110 Shares

Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης προ ολίγων ημερών, όπου και γίνονται προσπάθειες για μια γόνιμη επιστροφή στην κανονικότητα, παρότι η πανδημία είναι ακόμη εδώ…

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Τι συνέβη λοιπόν;

Οι έλεγχοι για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή και για rapid test είναι σχολαστικοί, έτσι και συνέβη αυτό που επακολουθεί!

Μια φοιτήτρια παρουσίασε το πιστοποιητικό εμβολιασμού της στην είσοδο του μεγάλου αμφιθεάτρου, ήταν έγκυρο και κατά συνέπεια μπήκε μέσα στο αμφιθέατρο και κάθισε στη θέση της πίσω από τα έδρανα για να παρακολουθήσει το μάθημα.

Έλα όμως που το σύστημα ελέγχου και ο υπεύθυνος είχαν… διαφορετική άποψη!

Δεν περνούν λίγα λεπτά από την έναρξη του μαθήματος και η κοπέλα ακούει το όνομά της και ότι θα έπρεπε να οδηγηθεί εκτός του αμφιθεάτρου για κάποια εξακρίβωση!

Εκεί λοιπόν, ο υπεύθυνος της είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι σύμφωνα με το κεντρικό σύστημα, θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι της στα πλαίσια της… καραντίνας που της έχει επιβληθεί μέχρι να αναρρώσει από τον κορονοϊό!

Μέσα στα επόμενα λεπτά ευτυχώς εξακριβώθηκε ότι επρόκειτο για μια απλή… ομωνυμία (ίδιο όνομα και επίθετο), ενώ μόλις ελέγχθηκαν και τα υπόλοιπα στοιχεία της ταυτότητας της φοιτήτριας, εξακριβώθηκε σε δεύτερο βαθμό ότι η ομωνυμία, ήταν μια ακόμα πιο απλή… συνωνυμία και ότι η κοπέλα μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα, όσο η ομώνυμη συνονόματή της, παραμένει σπίτι της για την καραντίνα.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν κάποια ξαδέρφη της με ακόμα περισσότερα κοινά στοιχεία στην ταυτότητα;!

πανεπιστήμιο Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap